Abans i després: Casa Ron

COMPARTIR
B&A Casa Ron - Molins Design

 

 

Casa Ron va ser en els seus inicis un projecte de restyling, que va acabar en una reforma d’interiorisme al complet

Els propietaris de Casa Ron ens van encarregar un projecte de restyling per a donar un nou aire a les estades interiors del seu habitatge, situada en plena ciutat de Barcelona, i acomodada per complet als nous temps. No obstant això, i a mesura que la proposta d’aquesta casa unifamiliar va ser avançat en el temps, el projecte va acabar sent una reforma integral, tant d’espais interiors com exteriors.

L’objectiu dels nostres clients era el de crear espais que convidessin, en tot moment, a la unió familiar. A l’origen, la casa es dividia en dues plantes; la inferior, amb un saló-menjador extens i dedicat a la zona d’oci, a més d’una espectacular cuina equipada fins a l’últim detall. En la planta superior, trobem la zona de descans, que aporta al conjunt de l’habitatge un joc net entre mobiliari de disseny i peces d’art úniques.

CLAUS DE LA REFORMA

Però, sense cap dubte, la reforma que més treballem va ser la del pati exterior amb piscina. De fet, els propietaris somiaven amb crear una terrassa d’exterior de grans dimensions, per a poder reunir-se amb la família en qualsevol època de l’any. Per això, des de Molins Design aprofitem al màxim cada espai. Condicionem així una espectacular zona de relax i una pèrgola coberta a manera de menjador exterior.

Dins de la pèrgola trobem una cuina exterior amb barbacoa, una zona de taules  i cadires per a gaudir dels menjars en família i fins i tot un petit bany de cortesia. Un espai exterior que, juntament amb la piscina, funciona com una segona casa per a l’època estival. A més, decidim permetre aquest menjador exterior mitjançant portes corredisses de cristall, material que atorga a l’espai d’una major amplitud visual.

Per a la reforma de la piscina es va pensar en un doble objectiu; donar-li un espai on poder gaudir fent exercici, però també situar una zona on poder relaxar-se i descansar. Per això, optem per instal·lar una piscina amb sistema de nedo a contra corrent, capaç de variar al gust el nivell o intensitat de l’aigua.

En aquest exercici d’exterior, aconseguim també convertir alguns dels obstacles arquitectònics de l’habitatge en elements de disseny. Va ser el cas del mur o tancament del jardí, reconvertit en un preciós jardí vertical.

 

B&A proyecto de restyling Casa Ron - Molins Design
B&A proyecto de restyling Casa Ron - Molins Design
B&A proyecto de restyling Casa Ron | Disseny de cases unifamiliars - Molins Design
B&A proyecto de restyling Casa Ron - Molins Design
Reforma para casa unifamiliar Barcelona - Molins Design
Reforma para casa unifamiliar Barcelona - Molins Design
COMPARTIR