Abans i després: Ginger Apartment

COMPARTIR
Before and After Ginger Apartment

 

El projecte Ginger Apartment: una intervenció en dues parts per a una casa de luxe en ple centre de Madrid

Ginger Apartment es tracta d’una reforma parcial d’un habitatge de 300 metres quadrats, situada en ple centre de la ciutat de Madrid. És una intervenció feta en dues parts, ja que aquests clients van contactar amb nosaltres fa més de 15 anys per a reformar algunes parts de l’habitatge.

Passats els anys, i derivat de la importància d’adaptar les llars als canvis generacionals que van esdevenint, els propietaris van tornar a demanar-nos assessorament per a crear un bar o sala de festes en un dels seus tres salons. També per a donar-li un nou aire a la zona de nit i dormitoris de la casa.

CLAUS DE LA REFORMA

La reforma més especial es va dur a terme en un dels salons dels quals disposa l’habitatge, reconvertit en una luxosa i distingida sala bar. En aquesta intervenció recreem una nova sala de festes al més pur estil novaiorquès, amb un ambient totalment nocturn; un espai en el qual poder compartir amb amics i familiars moments d’oci.

El marbre negre combina a la perfecció amb un mobiliari en tons ataronjats. Un contrast que aporta calidesa i bon gust a l’estada. Els tamborets i altres sofàs acaben per vestir aquesta espectacular estada de nit.

La zona nocturna de l’habitatge també va sofrir un gran canvi. La casa disposa de tres dormitoris complets i dos banys; espais que hem canviat per complet en aquesta segona intervenció. Per a començar, canviem el parquet de les estades i intervenim en la il·luminació tècnica.

En la suite principal adaptem un espectacular vestidor amb miralls. Sens dubte, un element que ajuda a generar una sensació de major amplitud en el dormitori. El bany d’aquesta primera habitació està totalment reformat i en el dormitori s’han utilitzat tonalitats i cromatismes neutres per a dotar de pau i tranquil·litat a l’espai. L’única nota de color la trobem en l’elecció dels teixits i la decoració del dormitori en tons blavosos.

La resta d’habitacions estan pensades i reformades per al dia a dia de dos adolescents. Totes dues habitacions comparteixen un bany en tons calder, també reformat per complet. La primera habitació compta amb una gran entrada de llum natural i una generosa zona d’estudi. Al llit se li va decidir unir un sofisticat i ampli sofà llit, per a compartir còmodament el dormitori amb amics.

L’última habitació de la casa pertany al germà petit, un noi més jove. Per això, decidim distribuir l’espai al voltant d’un ampli escriptori en forma de L i un llit tipus niu així com millorar el magatzematge, disposant diverses prestatgeries sobre l’escriptori.

 

B&A: Bar Ginger antes
B&A: Bar Ginger después
Bar salón ginger apartment antes
Bar salón ginger apartment después
B&A: lavabo Ginger antes
B&A: lavabo Ginger después
Habitación ginger apartment antes
Habitación ginger apartment despúes
COMPARTIR