Abans i després: Mila Apartment

COMPARTIR
Reforma de vivienda en Barcelona - Mila apartment

 

Reforma d’habitatge a Barcelona a la recerca d’espais pràctics i funcionals, que combinen en perfecta harmonia

Vols conèixer de prop l’abans i després de la reforma d’habitatge a Barcelona Mila Apartment? Aquesta casa, situada en la zona alta de la ciutat, es converteix en tota una joia del disseny interior. Un projecte en el qual el nostre equip de interioristes i decoradors ha dut a terme una reforma parcial de diferents espais de l’habitatge.

L’objectiu principal del nostre client era el de convertir les zones de dia, saló i menjador, al costat del rebedor i la suite principal en espais molt més pràctics i funcionals. Després de la pandèmia, els hàbits diaris del nostre client i la seva família van canviar, d’aquí ve que la seva llar quedés una cosa obsoleta. Per això, el ja propietari de les oficines InProcess, va tornar a contactar amb nosaltres. Aquesta vegada, per a realitzar una nova reforma en el seu espai domèstic.

CLAUS DE LA REFORMA

Comencem per la reforma de l’hall o passadís d’entrada a l’habitatge. Amb l’objectiu d’augmentar la sensació d’amplitud del rebedor, situem diferents emplafonats de cristall a costat i costat de la paret. Una opció elegant i funcional, ja que a més ens serveix de petit tocador per a donar aquest últim cop d’ull al nostre outfit abans de sortir de casa.

La comunicació del rebedor amb el saló-menjador és pràcticament directa, encara que per a diferenciar tots dos espais, aprofitem per a realitzar una fornícula en una de les columnes pilars de la casa. Aquest buit en la paret està presidit per una peça d’art molt interessant, que combina en forma i color amb el que trobarem en la resta de l’estada.

Ja en el saló, trobem una estada en la qual es respira benestar i confort a parts iguals. Tot això, gràcies a la combinació de cromatismes blancs i tons torrats triats per al mobiliari i els seus tèxtils. En aquesta estada, l’habitatge compta amb un gran saló amb xemeneia que va ser totalment reformada. La propietat ens demanava un canvi organitzatiu; una xemeneia que funcionés com a sistema de calefacció, però que a més ens donés una resposta d’emmagatzematge de tots els sistemes d’àudio i vídeo de la casa.

Una altra de les peces clau de la intervenció va ser la reforma de la llibreria, feta íntegrament amb fusta lacada en color blanc i retro il·luminada. En aquest saló pràctic i funcional també trobem altres elements de reunió familiar, com un piano i diversos accessoris decoratius en tons terra. Un conjunt d’elements decoratius que ofereixen un plus de sofisticació a l’habitatge.

Les mateixes tonalitats blanques i torrades s’han utilitzat per a triar la taula i les cadires del menjador. Un mobiliari de reunió sobre el qual trobem les dues protagonistes de l’espai: dos llums de disseny penjants de la marca Vibia.

Per a finalitzar, en la suite principal de l’habitatge fabriquem un gran vestidor en fusta de roure natural. Cal fer un especial esment al sostre a doble altura retro il·luminat del vestidor; una reforma que ajuda a emmarcar i donar-li la importància que es mereix a cada armari i zona de magatzematge. Jugant amb els miralls, també optem per tapar la porta d’entrada al bany principal del dormitori.

Previo antes reforma vivienda Mila Apartment - Molins Design
Reforma de vivienda en Barcelona - Mila apartment
Previo antes reforma vivienda Mila Apartment - Molins Design
Reforma de vivienda en Barcelona - Mila apartment
Previo antes reforma vivienda Mila Apartment - Molins Design
Reforma de vivienda en Barcelona - Mila apartment
Previo antes reforma vivienda Mila Apartment - Molins Design
Reforma de vivienda en Barcelona - Mila apartment
Previo antes reforma vivienda Mila Apartment - Molins Design
Reforma de vivienda en Barcelona - Mila apartment
COMPARTIR