Abans i després: Àtic Valira

COMPARTIR
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design

 

Reforma àtic a Andorra: intervenció completa d’un habitatge de 260m2, situada en Escaldes i amb vista privilegiades sobre la vall

Avui descobrim un dels projectes de reforma més interessants, localitzat al nostre país veí: Andorra. L’àtic Valira es converteix en un habitatge de grans dimensions, que compta amb 5 banys i 4 habitacions, a més d’una acollidora i àmplia zona exterior o terrassa.

El nostre objecte de reforma passa per redistribuir millor l’espai disponible, així com incloure una sala d’estar i un despatx per a treballar des de casa. A més de fer les estades de la llar més diàfanes, un altre dels objectius principals per a aquest àtic de luxe a Andorra era connectar la cuina amb el menjador i modernitzar tota l’estètica de la casa.

CLAUS DE LA REFORMA

Començant per la zona de pas, el rebedor de l’àtic Valira passa a ser l’entrada que tant es mereix un espai vivencial com aquest. Originalment, l’hall d’entrada no disposava de molta llum. Per això, i aprofitant les dues finestres amb les quals comptava, es va crear un joc de sostres tibats de Barrisol, que ofereix unes falses finestres i proporcionen una sensació de llum contínua en tota la zona.

Per al saló i menjador es va triar una estètica de línies sinuoses. Un gran sofà cantoner presideix la sala d’estar, que compta amb dues butaques arrodonides, i unes meravelloses vistes a la vall que tanquen l’espai.

Tant la catifa com les taules de centre segueixen el concepte estètic de línies corbes i arrodonides. Per a la resta d’elements decoratius es va pensar en escultures de ferro colat i accessoris d’acabat en seda natural.

La cuina, repleta de colors clars i orgànics per a augmentar la sensació d’amplitud, combina a la perfecció mobles de fusta amb paviment porcelànic. En aquest espai domèstic també es va crear una petita zona office en la qual es va ressaltar l’ús d’un porcelànic amb unes vetes molt marcades que simulen el marbre. Finalment, es va incorporar una llum zenital mitjançant una finestra tipus Belux.

Connectat amb el saló principal i la cuina trobem un petit despatx per a teletreballar; un espai càlid i confortable en el qual poder concentrar-se durant les hores d’estudi o treball.

La zona de descans o suite principal compta amb un gran vestidor i bany privat. El llit del dormitori se situa just enfront d’un gran finestral, des del qual podem observar unes meravelloses vistes a la vall andorrana. Tant el vestidor com el bany segueixen una mateixa estètica, combinant mobles de fusta i decoracions en tons terra, amb porcelànico de gran format.

A continuació, us deixem amb les fotos de l’abans i després d’aquesta reforma d’àtic a Andorra. Què us sembla? Esperem les vostres crítiques en els comentaris!

Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Reforma ático Andorra - Valira Apartment - Molins Design
Suite principal ático Valira antes
Suite principal ático Valira después
Vestidor principal ático Valira antes
Vestidor principal ático Valira después
COMPARTIR