Abans i després: Mansan House

COMPARTIR
Antes y después Mansan House - Molins Design

   

Reforma integral habitatge Mansan, una casa de 450m2 amb un disseny interior i decoració d’allò més sofisticats

Els seus propietaris buscaven la reforma integral habitatge Mansan: una casa situada a tan sols 8 quilòmetres de la gran ciutat de Barclelona. Una intervenció que els permetés ampliar els metres útils de la seva llar, així com aportar noves solucions més pràctiques i eficients a cada estada. Per això, en el nostre projecte sobre plans van sorgir diferents canvis per a millorar la funcionalitat de l’espai, sense oblidar la decoració i la coherència en el conjunt estètic de la casa. Aquestes modificacions van implicar reformes integrals tant a nivell exterior com interior.  De fet, la nostra intervenció en Mansan es va basar en una ampliació de metres útils i l’aportació de solucions més pràctiques.

CLAUS DE LA REFORMA

Una d’elles va ser la decisió de cobrir algunes zones de la terrassa del seu nivell superior, per a incorporar-los al guió de l’habitatge. Aprofitem així l’espai disponible per a crear noves habitacions més amples i confortables.

Una altra de les modificacions importants es va dur a terme en la planta principal. En aquest cas, es van incorporar metres del porxo per a crear un despatx lluminós, el qual es divideix de la resta del saló amb un vidre tintat. Un element de separació que desprèn elegància i separa a la perfecció tots dos ambients. Substituïm també l’escala de guix d’origen per una més moderna i elegant. Aquesta inclou una barana amb sinuoses corbes i una verticalitat millorada.

En la cuina, els propietaris volien aconseguir una estada neta i funcional. Per això, reduïm i ordenem els elements per a obtenir un espai més transitable. El gran atractiu de l’estada és l’illa, que combina amb un gran armari lateral. No obstant això, no tots els espais van ser reformats. Es van mantenir alguns elements originals de la casa, com va ser el cas de la façana. Encara que, per a millorar el seu estat, es va aplicar una bufó capa d’aplicació contínua. Alguna cosa que ens va permetre fusionar elements nous i d’origen.

Reforma integral vivienda - Molins Design
Reforma integral vivienda - Molins Design
Antes y después Mansan House - Molins Design
Reforma integral vivienda - Molins Design
Antes y después Mansan House - Molins Design
Reforma integral vivienda - Molins Design
Antes y después Mansan House - Molins Design
Reforma integral vivienda - Molins Design
Antes y después Mansan House - Molins Design
Reforma integral vivienda - Molins Design
COMPARTIR