A&D: Interiorisme a Barcelona Vivenda boliard

COMPARTIR

Com ja hem esmentat en alguna ocasió, és important tenir en compte certs aspectes de la distribució d’una vivenda, però també per on incideix la llum, la seva orientació, les instal·lacions, etc. Raó per la qual un canvi tan drastic com el que us mostrem a continuació suposa una feina de sincronització entre necessitats important.

Un post extremadament visual i clar. Una ràpida radiografia del canvi que aquests dos espais d’un dels nostres últims projectes d’interiorisme a Barcelona. Aquest exercici comparatiu, d’abans i després (A&D) ens recorda la versatilitat que pot tenir un mateix espai i sobretot, les possibilitats, que és multipliquen amb una bona feina tècnica d’estudi i creativitat.

EL SALÓ

Sense modificar la seva estructra ni haver d’esfondrar cap mur vam netejar el saló, sobretot pel que la llum i la claredat es refereix. Vàrem prescindir de fistes fosques, que sempre apaguen una mica més els ambients i la aposta va ser una opció de tonalitat més clara.

La biblioteca, a tota la seva alçada i amb un disseny d’il·luminació pecul·liar, és la protagonista del saló, encabint la llar de foc, en aquest cas de gas.

En quanr al disseny d’il·luminació general de l’espai també hi hagut un canvi substancial, apostant per situar molts més punts de llum i generant una atmòsfera més neta.

BANY DE CORTESIA

Tot i les reduides dimensions, al bany de cortesia vam aconseguir canviar l’aspecte per complert i crear un espai més dinamic i divertit, aconseguit en gran part pel paper que genera línies i direccions.

La llum, com sempre, també ha estat un altre aspecte bàsic. L’aposta va ser dotar-lo de molta més llum que anteriorment, on actualment prové del darrera del mirall i dels aplics del sostre d’il·luminació general.

CUINA

A la cuina vam crear un concepte totalment diferent. En el seu origent, contiguament a aquesta, se situava una porta que comunicava amb una petita sala, reconvertida ara en un despatx lluminós al qual s’accedeix per una porta de vidre corredissa.

Seguint amb els mateixos cromatismes i materials del reste de la vivenda, la cuina també es beneficia del canvi de tons i guanya llum.

 

DORMITORI

En el cas del doritori s’ha realitzat un exercici d’interiorisme, ubicant tots els elements necessaris que el client requeria. Dos llits se situen sobre una catifa que les recull i el capçal a tota amplada.

COMPARTIR