Disseny d'oficines Sogesa

DISSENY D'OFICINES, UNA RENOVACIÓ DE LES OFICINES CENTRALS DE L'EMPRESA LÍDER EN INTEGRACIÓ D'INSTAL·LACIONS

L'encàrrec es va fer des de la voluntat de renovar el disseny d'oficines i redefinir la distribució de tots els seus espais de feina. Així doncs, l'objectiu era el de readaptar les zones comuns d'accessos generals, escales, recepció, sales de visita i de reunions.
Llegir més
ELS COLORS CORPORATIUS

En el disseny d'oficines i espais de treball, els colors corporatius marquen les línees d'actuació en gran mesura. En aquest cas, partint de la base cromatica corporativa de blaus i blancs, es vàren prendre com a referència alguns dels elements bàsics en les instal·lacions d'un projecte.

Aquests, de manera descontextualitzada i a mode de textures, actúen com a elements principals d'intervenció. És el cas dels tubs de PVC galvanitzat o el frontal del moble amb canals de rejiband galvanitztat, també. Referències que marquen la diferència al projecte.

Així mateix, el paviment contínuu en blau contrasta amb la marcada neutralitat dels murs verticals i el mobiliari escollit


EL MOBILIARI D'OFICINA

En aquest concret projecte, el mobiliari escoliit era un element important de cara el resultat final. També en la coherència amb l'espai. PEr aquwest motiu es van triar, tant per a les taules, cadires i butaques,mobiliari de Dynamobel, de les línees Tec, NEta, Trazo i Dis.

A més, aquests mobles segueixen un marcat estilminimalista, que d'adapta al nou concepte de decoració en oficines modernes. D'aquesta manera, aquest mobiliari se suma també a aconseguir un ambient neutre i sense estridències. Així doncs, es crea una atmòsfera ideal de feina amb acabats blancs, que li dónen un aspexte aséptic, gairebé clínic.


LA DISTRIBUCIÓ EN EL DISSENY D'OFICINES

Si en una vivenda prenem com a referència els hàbits de les persones que hi viuen, en els projectes contract prenem les mateixes referències. No obstant, la diferència d'aquests últims projectes és que són molt més complexes i el trànsit en la majoria de les ocasions és major.

En aquest concret projecte, la divisió dels espais respón a unes premises de sectorització acústica. Així mateix, es preserva la seva privacitat visual gràcies als vinils situs que segueixen la forma rítmica de les tuberies contigues en escala de grisos.

Un nou plantejament per a un espai d'aproximandament 1300 m2 d'oficines, en las que la missió o el valor coporatiu es mostra, també, de manera clara a la nova proposta.



COMPARTIR
Disseny d'oficines carrer | Molins design interioristes
Detalls disseny oficines Sogesa | Molins Design interioristes
Hall oficines Sogesa | Molins Design interioristes
Separació d'oficines Sogesa
Detall tuberies oficines Sogesa | Molins Design interioristes

Detalls descontextualitzats

La il·luminació puntual recau sobre un concepte descontextualitzat del dia a dia de la companyia. Així mateix, es prenen com a referència elements técnics usats i adaptant-los a la proposta decorativa.

Mobiliario y detalles diseño oficinas Sogesa | Molins Design interioristas
Disseny de hall d'oficina| Molins Design interioristes
Disseny dales reunió

Separació entre espais

Les sales de reunions queden separades dels ambients generals gràcies als vinils situats. Aquests segueixen la forma rítmica de les tuberíes, en escala de grisos. D'aquesta manera, se separa, oculta i es favoreix el pas de la llum natural.

Interiorismo salas de reuniones | Molins Design interioristas
Detalles de diseño constructivo | Molins Design interioristas
Diseño oficinas Sogesa entrada | Molins Design interioristas
Mobiliario de diseño oficinas | Molins Design interioristas
Detalle decoración interiorismo | Molins Design interioristas
Diseño baño oficinas Sogesa | Molins Design interioristas
COMPARTIR
PROJECTE SEGÜENT