ENGEL&VÖLKERS BCN

RENOVEM L'INTERIORISME DEL DESPATX DE DIRECCIÓ D'ENGEL&VÖLKERS BARCELONA

Recentment hem finalitzat la reforma per complet del despatx de direcció de les oficines de Engel&Völkers a Barcelona, situades a l'avinguda Sarrià al costat de la Diagonal, i centre d'operacions d'Espanya i Portugal. L'objectiu era crear una zona agradable i còmode, tant per treballar com per a mantenir disteses reunions.

Llegir més

Era necessari i imprescindible preservar la línia central i els criteris establerts d'Hamburg, on es troben les oficines centrals. Així ho demostra la línia cromàtica; de vermells, blancs i negres que marquen l'estètica general.

El canvi més substancial estructuralment va ser l'ampliació de metres disponibles, doblant l'espai gràcies a l'annexió de l'antic despatx contigu. En la nova distribució, s'inclou un petit despatx annex també.

Volem fer especial menció de la il·luminació decorativa i tècnica, dotant de llum puntual i general per a totes les ocasiones, quedant tot ocult, així com els conductes i altres sensors, gràcies a l'estructura mencionada. Darrrere aquests panells de l'estructura s'amaga també una zona d'armari i mini office.

COMPARTIR

UNA ''U'' INVERTIDA ORGANITZA L'ESPAI

Una estructura en forma "d'U" abrasa la sala íntegrament per la part superior, unificant tots dos espais i al mateix temps ubicant en un dels laterals el televisor i una zona d'aparador destinada a decoració.

COMPARTIR
PROJECTE SEGÜENT