MILA APARTMENT

A la recerca d'espais pràctics i funcionals sota una perfecta harmonia

Sona a conversa recurrent d'ascensor, però la realitat és que la pandèmia ha significat per a la gran majoria un canvi de paradigma en diversos aspectes de la nostra vida. Un dels girs on aquest recàlcul de necessitats ha generat una sacsejada més considerable, és en la percepció de la nostra llar. Ara busquem espais pràctics i funcionals, que convisquin en perfecta harmonia.

Després de les moltes hores que hem passat confinats en el nostre espai vital més íntim, s'han anat generant una sèrie d'inquietuds respecte als usos i percepcions d'aquest. Així doncs, s'ha posat de manifest la imperiosa necessitat de canvis, tant en els aspectes més funcionals, com en els detalls estètics i la percepció de confort.

El projecte Mila Apartment guarda un estret vincle amb el disseny d'oficines InProcess, ja que parlem del mateix propietari. Aquesta nova intervenció domèstica és una resposta clara a aquesta necessitat de fer del nostre entorn vital un espai equilibrat i en harmonia. No és casualitat que, la tendència generalitzada en el món del disseny, estigui apostant per tendències cromàtiques suaus. De fet, els blancs i els tons pastel s'imposen com a opció de paleta cromàtica habitual. A més, les textures d'origen natural i d'aspecte “soft” s'estenen sobre l'entapissat de molts dels sofàs i les butaques dels projectes que es van presentant com a tendència en les publicacions de les revistes especialitzades.
Llegir més

REFORMA D'UN GRAN SALÓ AMB XEMENEIA I LLIBRERIA



La intervenció parcial que us presentem avui part de l'aprofitament del paviment de parquet existent com a base neutra sobre la qual començar a treballar. En una certa manera, això ja condiciona un punt de partida a través del qual tindrem un fil conductor del qual tirar a nivell estètic.

A nivell forma, partim de la base que l'alçat de la paret de la xemeneia no acabava de funcionar. Per això, la propietat ens demanava un canvi organitzatiu; una reforma que aconseguís espais pràctics i funcionals. Havíem de fer-li a la xemeneia un nou vestit a manera de revestiment, alguna cosa que al mateix temps ens donés una resposta d'emmagatzematge de tots els sistemes d'àudio i vídeo. Però, també, que inclogués l'espai de la boca del foc.

L'aposta va passar per avançar tot el pla de treball en línia al perfil exterior de la xemeneia. D'aquesta manera, quedaven inclosos tots els racons de les instal·lacions de l'edifici, ajudant a visualitzar tot el conjunt en un mateix pla de treball. Per a aquesta comesa, juguem amb la combinació de l'emplafonat de fusta de roure en color natural, combinat amb un porcelànic de gran format en to clar que ens donava la nota de contrast.

Una altra de les peces clau de la intervenció ha estat la llibreria de fusta lacada, situada a la dreta del saló. En aquesta estada també trobem allotjat un piano, custodiat per dos blocs de prestatgeries, totes elles acuradament il·luminades a través de tires de leds amagades en la part posterior d'aquestes. Tot això, conforma un major protagonisme i profunditat a la textura de la fusta de roure natural.

JOC DE MIRALLS PER AL HALL D'ENTRADA



Especial dedicació s'ha emportat el rebedor de l'entrada principal, on hem optat per revestir les parets de mirall color bronze. Una intervenció pensada per a aportar una major sensació d'espai a través de l'interessant treball de reflex que ens brinda aquest material.

En avançar per aquest passadís d'entrada trobem la calaixera volada de fusta lacada clara. Un accessori decoratiu que ens dóna una bonica sensació d'horitzontalitat, al mateix temps que ens confereix una gran capacitat de magatzematge. Aquesta calaixera ens connecta, a continuació, amb un moble tipus fornícula, que ens serveix de paravent divisori respecte a la peça del menjador. Aquesta fornícula ens marca la cota d'altura amb la seva paret més propera, que al mateix temps ens fa les funcions de tapa radiador.

ELECCIÓ PECES DE DISSENY I TEIXITS



Una sèrie de peces de disseny singular han estat creades especialment per a Mila Apartment. Es tracta del llibreter situat al braç dret del sofà, batejat per nosaltres com a model Defense, que ens dóna un visual particular des de la circulació de l'entrada. Una altra de les peces característiques, i que ja ha aparegut en algun dels nostres dissenys més icònics, és la taula de centre tipus solapi. Un mobiliari que ens permet col·locar, simultàniament i en el mateix pla, una superfície de treball i un puf. Sens dubte, una combinació molt còmoda a l'ús quotidià.

Finalment, destacar la interessant selecció de teixits en tons clars. Per als diferents elements de tapisseries que formen l'espai s'han utilitzat uns materials de llana tipus “borreguito”, que donen aquesta sensació extra de confort. Però, que a més potencien aquesta pau i harmonia visual que necessitava el nostre client.

L'espai de la suite és una continuació del discurs amb el qual venim des del saló. Un llenguatge de miralls integrats amagant els interiors d'armaris, uns sostres retro il·luminats, contrastats amb el roure natural de portes, emplafonats i capçals de llit. Una proposta de conjunt que adopta els trets singulars de la resta de l'habitatge i que arrodoneix l'àmbit més íntim de l'espai domèstic de la nostra proposta.
COMPARTIR
Espacios prácticos y funcionales - Mila Apartment - Molins Design
Espacios prácticos y funcionales - Mila Apartment - Molins Design
Librera salón Mila Apartment
Salón con chimenea Mila apartment
Espacios prácticos y funcionales - Mila Apartment - Molins Design

SALÓ MENJADOR AMB TOT LUXE DE DETALLS

El saló reformat compta amb una xemeneia, que combina en perfecta harmonia amb una gran llibreria en fusta lacada. En aquest espai trobem altres elements de reunió familiar, com un piano i diversos accessoris decoratius en tons terra.

Espacios prácticos y funcionales - Mila Apartment - Molins Design
Decoraciones Mila Apartment
Decoraciones Mila Apartment
Decoraciones Mila Apartment
Hall entrada Mila Apartment

MIRALLS I IL·LUMINACIÓ CONFORTABLE

En el passadís d'entrada es disposa un perfecte joc de miralls que millora la sensació d'amplitud de l'habitatge. A més, i gràcies a les seves peces i decoracions de disseny, la llar desprèn elegància i confort a parts iguals.

Hall entrada Mila Apartment
Suite principal Mila Apartment
Suite principal Mila Apartment
COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT