CASA GUERI

PROJECTE D'INTERIORISME I REFORMA PARCIAL DE TORRE UNIFAMILIAR

El projecte d'interiorisme i reforma parcial d'aquesta torre unifamiliar emplaçada a Sant Cugat del Vallès va convertir l'habitatge en una llar elegant i atemporal.

L'entrada solemne amb la seva allargada escala ens fa intuir que es tracta d'una àmplia habitatge unifamiliar de dos nivells on la llum flueix de manera natural per tota la llar i es complementa a la perfecció amb el seu ampli jardí amb piscina.

Llegir més

A l'interior, el gran nombre de catifes que es reparteixen pels diferents espais aporten calidesa i una estètica que convida a l'acolliment. Contrastem textures, alternant la seda i el vellut, una proposta segura a la recerca de tocs sofisticats.

COMPARTIR

VERD COM A PROTAGONISTA

A la zona del saló principal la gran aposta cromàtica se centra en la tonalitat verda escollida per a les dues peces principals de l'espai com són els seus dos amplis sofàs, integrant-se a la perfecció amb el verd de l'ampli jardí contigu, així com amb el cromatisme del quadre de gran valor sentimental per als seus propietaris, emplaçat sobre la xemeneia de gas.

LA SUITE

Novament el disseny lumínic ens ofereix un espai càlid i cuidat al detall. S'aconsegueix gràcies també al seu capçal encoixinat que es retro il·lumina i a la peça situada als peus del llit, que aporta ordre i equilibri.

SALA HOME CINEMA & BILLAR

La seva planta superior està dissenyada per al gaudi. Billar, Home cinema i un moble bar realitzat a mida al voltant d'una columna estructural, compleix al seu torn la seva funció específica de servei i suport assistencial a l'espai, i estèticament és tractat com una "petita joia" que s'obre qual estoig per descobrir el seu valuós interior.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT