VILA BERA

TRANSFORMACIÓ D'ARQUITECTURA INTERIOR EN RESIDENCIA HABITUAL

Es tracta de l’habitatge familiar on hi havia viscut un dels seus propietaris gran part de la seva infantesa com a casa d’estiueig, i que va ser adquirida a posteriori amb la idea de reformar-la íntegrament, ja que es trobava de construcció i distribució de l’època (anys 80) i es volia condicionar com a residencia habitual.

Llegir més

Els seus propietaris son una parella d’empresaris joves amb fills i negocis relacionats amb temes de restauració, i al mateix temps son uns grans amants i aficionats a la gastronomia, es per aquest motiu que hi conviuen dues cuines en una mateixa casa, una cuina d’ús més diari amb una sala annexa especial a mode de rebost, i una segona cuina junt a la zona de la Terrassa, per a gaudir d’ocasions especials de retrobaments amb amics i familiars, amb una cuina emplaçada en una illa a mode d’espai show-cooking obert junt al menjador d’esdeveniments especials.

COMPARTIR

FAÇANA RENOVADA

La façana exterior de l’habitatge ha estat completament renovada de dalt a baix, per a ser condicionada tècnica i estèticament acord a la nova reforma interior.

EL PLAER DE CUINAR

La segona cuina emplaçada a la planta baixa junt al jardí amb accés al menjador exterior i la terrassa es sens dubte “el racó” predilecte on els seus propietaris gaudeixen de llargues velades cuinant pels familiars i amics.

SUITE D'HOTEL

L’espai destinat a la suite principal ha estat projectat contemplant a mode de suite d’hotel, amb tots els luxes; banyera, tocador de maquillatge i un ampli vestidor entre altres detalls.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT