MANSAN HOUSE

INTERVENCIÓ COMPLERTA D'INTERIORISME A MERAVELLÓS HABITATGE DE 450M2

Entreguem aquest meravellós habitatge de 450m2 al cor del Vallès Occidental. La nostra intervenció es va fonamentat en una ampliació de metres útils i l'aportació de sol·lucions més pràctiques.

Amb la nostra intervenció van sorgir diversos canvis en pro de la funcionalitat juntament amb una acurada i coherent estètica. Canvis que impliquen modificacions tant a nivell exterior com interior.

Es tracta d'un habitatge d'uns 450m2 dividits en tres nivells. Una planta a nivell de l'entrada, una inferior i superios. En el seu nivell mñes alt es troben les habitacions mentre que a la planta a nivell de carrer es troben totes les zones d'ús diari; menjador, cuina i saló. Al soterrani trobem una zona de spa i el garatge. Un complert habitatge que requeria de modificacions substancials per completar-lo a la perfecció.

Llegir més

Una d'elles va ser la decisió de cobrir zones de terrassa de la planta superior per incorporar-les al guió de l'habitatge, on es van situar les habitacions i es van obtenir espais més àmplis.

Altra de les modificacions importants va ser a la planta principal, amb l'objectiu també de guanyar metres a l'exterior, en aquest cas es van incorporar metres de porxo per crear un despatx lluminós, el qual es divideix de la resta del saló amb un vidre tintat que separa però no acaba d'amagar. Així com l'entrada, que actualment disposa de la categoria que mereix i actua com a transició, anteriorment la porta d'entrada comunicava directament amb el saló.

COMPARTIR

LA NOVA FAÇANA

Originàriament, la façana consistia en un revestiment travertí que presentava un mal estat. El nou consisteix en una mono capa d'aplicació contínua que ens permet fusionar elements nous i originals.

LES ESCALES

Vam reemplaçar l'escala original amb una d'estil més modern i elegant, que inclou un passamà amb corbes sinuoses i una verticalitat millorada, guanyant metres en ambdues plantes.

MÉS METRES A LA CUINA

Reduïm i endressem els elements per obtenir un espai més transitable, net i amb les mateixes funcionalitats. El gran atractiu és l'illa, juntament amb els grans armaris laterals.

COMPARTIR
PROJECTE SEGÜENT