ÀTIC VIBAR

COMPARTIR

LA GRAN APOSTA

En un dels laterals de l’escala compensada del rebedor trobem un gran finestral que ja ens suggereix la continua connexió amb l’exterior de tota la llar. Un plantejament intencionadament exagerat de l’intradós del mur, on el seu resultat justifica el risc pres.

FRAGMENTANT ESPAIS

Vam triar l’ús de portes corredisses que permeten fragmentar els espais. És per exemple el cas del saló i el menjador, dos espais contigus que poden arribar a ser només un, o dos, depenent de la situació i les necessitats.

GUANYANT ESPAI A LES GOLFES

La planta superior, destinada a un despatx, home cinema i àrea de lectura, queda molt més espaiosa amb la reformulació de l’escala. Vam evitar tenir un element al mig de l’espai i ens permet guanyar metres i redistribuir amb molt més marge de moviment.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

ÀTIC ROCHI

COMPARTIR

DESAFIANT LA GRAVETAT

És un quadre o una finestra? Un mirall o un passadís? Ni els quadres ni els miralls són els que coneixem. Quadres que pengen, proporcionant jocs visuals i artificis decoratius. On esperes veure’t trobes art.

CALOR I COLOR

Al saló, en un mateix bloc conviuen televisió, xemeneia i dos llibreries retro il·luminades que en forma de columna delimiten els costats. Una estructura singular que aporta el confort i calor d’una xemeneia sense haver de renunciar a la tecnologia.

UN PULMÓ PARADISÍAC

Un pulmó exterior amb una panoràmica immillorable. Parlem de la seva terrassa feta jardí idíl·lic. La trobem contigua al dormitori i la seva distribució i les flors perfectament triades abracen l’espai donant una sensació de protecció i intimitat.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

VIVENDA BAGUER

COMPARTIR

VISTES DE LUXE

Vistes privilegiades de la ciutat, el mar Mediterrani i llum natural, ingredients indispensables per a desenvolupar una bona proposta.

CALIDESA I CONFORT

Els materials triats per a definir aquest projecte pretenen aportar un toc de calidesa i confort a un entorn visual exposat al màxim buit possible.

OBERTURA D'ESPAIS

Que tant la cuina com el bany siguin espais completament oberts obliga a seleccionar una paleta de materials i acabats que funcionin tant dins com fora d’aquestes zones tècnicament més exigents, i que al mateix temps no suposin una transició excessivament exagerada

JOC DE MIRALLS

Al bany de la suite s’ha volgut jugar intencionadament amb la projecció de les imatges reflexades als miralls, amb l’objectiu de trasladar les fantàstiques vistes de Barcelona a l’interior de la suite principal.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

VILA BERA

COMPARTIR

FAÇANA RENOVADA

La façana exterior de l’habitatge ha estat completament renovada de dalt a baix, per a ser condicionada tècnica i estèticament acord a la nova reforma interior.

EL PLAER DE CUINAR

La segona cuina emplaçada a la planta baixa junt al jardí amb accés al menjador exterior i la terrassa es sens dubte “el racó” predilecte on els seus propietaris gaudeixen de llargues velades cuinant pels familiars i amics.

SUITE D'HOTEL

L’espai destinat a la suite principal ha estat projectat contemplant a mode de suite d’hotel, amb tots els luxes; banyera, tocador de maquillatge i un ampli vestidor entre altres detalls.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

ÀTIC BILOV

COMPARTIR

ESCALA DE CARGOL

Un altre dels reptes del projecte va ser transformar l’escala d’origen que ocupava gran part del saló en una nova escala en forma de cargol, funcional però que ocupi el mínim d’espai possible sense oblidar la part estètica, les vistes i la sensació de lleugeresa, aconseguida a través de la barana de vidre.

EL MAR DE PROTAGONISTA

El joc entre les obertures de paret, miralls i vidres són els encarregats de traslladar la llum natural i les vistes al mar fins l’últim racó del dúplex.

ELEGÀNCIA I SOBRIETAT CROMÀTICA

Es va decidir jugar cromàticament entre tonalitats blanques i blaus per als elements de tapisseria i mobiliari, agafant com a base d’inspiració el mar com a protagonista principal de l’entorn.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

CASA ÉQUER

COMPARTIR

EL GRAN DISTRIBUIDOR

El rebedor es l’eix a partir del qual s’accedeix a les diferents zones de la casa. A la dreta s’accedeix als dormitoris, al front i a l’esquerra s’emplacen les zones de dia i a través de l’escala es puja a la sala de home cinema i d’esbarjo polivalent.

LA PERLA DE LA CASA

Mereix una menció especial la zona de cuina i office. Un frontal realitzat en roure és on s’emplacen els forns, les neveres, el congelador i la màquina de gel. Al centre s’emplaça la illa de cocció, lacada en color blanc, i a partir d’aquesta es prolonga la taula de roure per a donar funció de menjador diari, obert al jardí i amb vistes.

BANYS DE CORTESIA

Sempre hi ha recursos per a omplir de llum una estància. Gràcies als grans espais retro iluminats i a la selecció de color, aconseguim una gran sensació d’amplitud i lluminositat.

BANY DE LLUM AMB VISTES

Gràcies al joc de miralls i el mobiliari lacat en blanc aconseguim potenciar la llum existent en aquest espai, procedent del jardí i de la claraboia situada a sobre del lavabo. Els mobles semi-suspesos contribueixen més a la sensació de lleugeresa.

UNA CAIXA DE VIDRE

La construcció, una Caixa de vidre desplegada horitzontalment en front a la línia d’aigua, disposa de dues plantes, però es la planta baixa la que acull la vida de família.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

ÀTIC MARNO

COMPARTIR

EL FOC QUE UNEIX

Entre el rebedor i el saló trobem una xemeneia en forma de columna, o viceversa. Es el gran atractiu que ens trobem a l’entrada i que junt a la seva funció d’emanar confort i escalfor, divideix dos espais de forma original.

EL RACÓ PREFERIT

La cuina acostuma a ser un dels espais preferits dels nostres clientes, i quan es tracta de famílies amb petits a casa, aquesta guanya encara més protagonisme. Per això sempre tractem el menjador de diari amb un carinyo especial, com en aquest cas, doncs segurament sigui el més utilitzat.

JOC INFINIT DE MIRALLS

Al bany infantil compartit per les dues filles petites de la casa hem volgut jugar intencionadament amb els espais circulars enfrontats, aconseguint un efecte òptic infinit.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

MASTERPLAN MARBELLA

COMPARTIR

15 luxosos habitatges a 18000 m²

Conjunt residencial tancat, on cada casa comptava amb jardí privat amb piscina i unes zones comunes amb instal·lacions esportives i d'oci. El seu emplaçament en un turó, va fer que haguéssim de adaptar-les al desnivell i tractar de manera diferent a cadascuna per aconseguir les millors vistes i fàcil accés rodat als habitatges.

TIPOLOGIA A - ACCÉS RODAT PRIVAT

L'accés amb vehicle dels propietaris es va dissenyar pel perímetre exterior del complex, (per alliberar l'espai central deixant-ho per a ús de vianants i accés esporàdic de serveis i visites), amb accés directe al soterrani de cada habitatge, dotat amb espai per a dos cotxes o més, gimnàs i habitacions de servei.

TIPOLOGIA A - ESPAIS ALIMENTATS DE L'EXTERIOR

El disseny de les cases en planta baixa, es va idear de manera que cada espai visqués de l'exterior. Els eixos principals de la casa, articulada en forma de "L", permetien definir les visuals cap al jardí, a manera de punts cardinals al voltant dels quals es van anar desenvolupant les diferents necessitats del programa. L'eix central i punt principal d'accés, marca la divisió entre la zona pública i diürna que fa a la zona d'habitacions i de nit.

TIPOLOGIA B - Planta baixa

Igual que en la tipologia anterior, és un habitatge bolcada a l'exterior. A la que la zona de dia i la de nit estan separades per un eix central.

TIPOLOGIA B - Primera planta

En aquests habitatges, es guanya una planta per aconseguir visuals per sobre de les situades a la part anterior de la parcel·la i així poder gaudir també de les vistes al mar

TIPOLOGIA B - PLANTA SOTERRANI

Com en l'altra tipologia, els soterranis disposen de zona de servei, espai de pàrquing per a, almenys, dos cotxes i una zona d'oci i cinema.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

CASA RON

COMPARTIR

EN FAMÍLIA

La planta inferior es per a la família. Amb amplis sofàs, zona de jocs i una gran taula a l’espai és perfecte per a passar un diumenge ideal en família. Prenen importància les seves peces d’art i la llum direccional cap a elles, així com les similituds cromàtiques entre mobiliari i art.

PER A NEDAR

Qualsevol piscina a casa és benvinguda, però si a més en ella pots fer exercici a la vegada que relaxar-te, què més es pot demanar? En aquest cas, poc més. La seva forma allargada i el sistema per nadar a contracorrent li dona aquest plus.

EL TERCER MENJADOR

La pèrgola de l’exterior és tan complerta que es podria considerar un tercer menjador. Amb tancaments mitjançant portes corredisses de vidre i mantenint el paviment de la zona exterior. Compta amb un saló/menjador, cuina amb barbacoa, traster i un bany de cortesia.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>

VIVENDA NOMA

COMPARTIR

¿DE CARA A LA PARET?

Gràcies a l'emplaçament d'una gran mirall al costat del banc del menjador, vam convertir un gran handicap inicial, en una fortalesa, aconseguint un doble benefici: amplitud visual de l'espai i traslladar la projecció de les vistes al mar als comensals asseguts de cara a la paret.

NOMÉS LI FALTA PARLAR

I és que aquesta cuina ho té tot: vistes al mar, llum natural, illa central, vinoteca de somni, menjador de diari i tots els electrodomèstics i totes les zones d'emmagatzematge que es puguin imaginar o necessitar.

VESTIDA DE BLANC

Aquesta fantàstica suite es vesteix de blanc en totes les seves formes i textures, per potenciar la sensació d'amplitud i lluminositat de tot l'espai, juntament amb l'intencionat joc de miralls i vidres que exerceixen la mateixa funció.

COMPARTIR
<< ANTERIOR
SEGÜENT >>