VIVENDA CARDENAS

Canviem completament el concepte d'aquesta casa de Barcelona. La redistribució dels espais es va fer pensant en les necessitats dels seus propietaris i en la millora de la llum natural.

La casa està situada en una finca antiga dels anys 70. El seu interior estava ple de possibilitats però sense aprofitar-se. La necessitat d'adaptar-la a una gran família i la possibilitat de donar a les seves habitacions una llum molt més natural van marcar les línies principals de la intervenció.

Llegir més

Es tracta d'una intervenció molt completa, ja que a més de la redistribució i el replantejament general, es va fer una intervenció en termes d'instal·lacions, a banda de l'aïllament acústic.

Pel que fa l'estètica general, la premissa dels seus propietaris era aconseguir espais sobris i elegants. Per tant, tota la decoració va en aquesta línia, amb uns tocs de color però sense fer un gran recorregut per diferents paletes. El mobiliari es va realitzar a mesura per Molins Design, destaquem la taula a la sala d'estar i la del sofà, que comparteixen molts aspectes.

La casa té una suite generosa i habitacions molt àmplies. Als banys també guanyem espai i col·loqueu mobles molt compactes i lluminosos per crear un ambient agradable en ells.

Una intervenció molt complerta que va requerir una fase de plantejament llarga i reflexiva per aconseguir un resultat òptim.

COMPARTIR

UNA NOVA LLUM

Amb la redistribució i l'esfondrament de les pareds en algunes àrees, obtenim una quantitat important de llum natural que li dóna un altre caràcter completament diferent.

LA COLUMNA DEL SALÓ

Una dificultat es va convertir en un avantatge. Trobàvem una columna inoportuna al mig de la sala que la vam convertir en una prestatgeria i un punt de partida per a una àrea de treball integrada a la sala d'estar. Un desig concret dels propietaris.

LA CUINA

Degut a la condició de família nombrosa, la cuina tenia i té el paper adequat. Un espai molt utilitzat on també trobem una columna al centre, que es reconverteix en l'illa actual.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT