ÀTIC QUER

INTERVENCIÓ D'ARQUITECTURA INTERIOR DE CUROSOS CONTRASTOS

Un àtic dúplex amb molt de caràcter i personalitat en ple Eixample Barcelonès, en el qual els cuidats contrastos entre el clàssic i el modern aporten sofisticació i elegància.

Les motllures d'origen i les dobles altures en els sostres de les dues plantes impregnaven l'espai un caràcter i personalitat que vam voler preservar per revaloritzar l'essència de la finca.

Llegir més

A la nostra intervenció a la sala aprofitem el gruix del mur per convertir-lo en un moble biblioteca que divideix harmoniosament la zona del saló de la del menjador principal. Els uneixen els colors de tots dos espais que juguen a la mateixa paleta, com també la disposició de la llar de foc, visible des d'ambdós llocs. Creem portes corredisses que permeten la divisió segons les necessitats concretes.

Ja fora, redistribuïm els seus dos terrasses i les adaptem a tot tipus de necessitats, dividint en certa manera una part més pública i una altra més privada. La seva coberta permet allargar les temporades protegint-se de les adversitats climàtiques.

COMPARTIR

BIBLIOTECA Y MÉS

La biblioteca té un protagonisme notable en aquest habitatge. Integra una zona de taula i una altra de lectura amb amplis sofàs on sembla que el temps s'aturi mentre es gaudeix del plaer d'una bon llibre. Al seu torn compleix com a despatx i sala de reunions.

XEMENEIA COMPARTIDA

L'emplaçament estratègic de la xemeneia resulta clau, ja que forma part de l'eix principal de separació entre la sala i el menjador principal, i fa que s'aconsegueixi gaudir-ne des d'ambdues zones, potenciant juntament amb el joc de textures en les tapisseries una atmosfera de confort i calidesa especial.

TEXTURITZANT EL DESCANS

L'elegant suite principal de l'habitatge respira calidesa i confort pels seus quatre costats gràcies a la seva riquesa de textures emprades en les seves parets entapissades, paviment de moqueta, cortinatges folrats, cobrellit i coixins a mida, formant un conjunt que reflecteix serenitat i acolliment.

UNA TERRASSA PER GAUDIR AMB AMICS!

Una de les seves dues terrasses, en concret la que es trobava orientada a nord, amb vistes a un pati interior de l'Eixample, va ser una clara declaració d'intencions ja que la equipem amb tots els detalls necessaris per celebrar-hi grans celebracions i menjars entre amics .

CHILL OUT & SOLARIUM!

La seva segona terrassa, en concret l'orientada a sud, va ser projectada per poder gaudir de moments de relaxació en la seva zona de sofàs i ple gaudi del sol en el seu esplèndid solàrium.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT