VIVENDA YERA

REDISSENYEM L'ARQUITECTURA INTERIOR TRANSFORMANT LA PENUMBRA EN LLUM

Hi ha molts elements que van convertir a aquesta reforma en trencadora, però sens dubte el gran repte d'aquest projecte d'interiorisme va consistir en eliminar tota els envans preexistent d'origen en aquest habitatge emplaçada en una planta baixa gairebé sense llum i orientada a nord. Després d'aquesta intervenció inicial, vam poder llavors treballar sobre un llenç en blanc on poder projectar en ell, la cuina, el menjador, el saló i el despatx en un mateix espai.

Llegir més

La sensació de nova amplitud espacial es va aconseguir no només gràcies a la nova distribució, sinó també al cromatisme i disseny del mobiliari que a manera de degradat va unint un espai amb un altre.

COMPARTIR

FUNCIONALITAT AMAGADA

A causa de la seva condició de ser gairebé un únic espai obert, havíem amagar d'una manera original una infinitat d'elements i portes. Es va fer de manera dinàmica i elegant gràcies al mobiliari panelat realitzat a mesura que ho engloba tot.

PERFECCIÓ SIMÈTRICA

La simetria potencia l'ordre esmentat, com passa en el cas d'alguns elements com la il·luminació tècnica, les franges d'armaris enfrontats a cada costat del bloc de illa central a la cuina, entre molts altres detalls.

Discreció i elegància

L'elegància impera a la distribució d'aquesta llar. Tot té el seu lloc i funció, ajudant a crear l'atmosfera discreta i de serena que es buscava, tant en les zones de dia, com en les de nit. Les textures neutres potencien també aquest concepte.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT