VIVENDA VRENA

INTERVENCIÓ DECORATIVA EN HABITATGE CONCEBUT COM A SEGONA RESIDÈNCIA

Aquest habitatge situada a la zona del Turó Park compleix amb les necessitats dels seus propietaris al complet. Un lloc on gaudir de la ciutat en curtes estades, de manera que la prioritat era trobar espais de confort per descansar.

Llegir més

Els tons crema contrasten amb grocs exòtics, aportant identitat i trencant la serenitat cromàtica. Ens permetem luxes com l'elegant paper de paret que se situa al menjador.

A nivell distributiu cal destacar l'elecció del sofà de grans dimensions que obre camí cap a la taula del saló, ambdós emplaçats sobre dues catifes que els abracen.

COMPARTIR

JOC D'EQUILIBRIS

El conjunt del rebedor és un clar exercici d'un joc d'asimetries i equilibris horitzontals i verticals entre els diferents elements que el componen, combinant diferents peces de mobiliari i decoratives

MOBILIARI DE "CAMUFLATJE"

El televisor i la llibreria queda amagada sota un panell de fusta de roure aclarida, que alhora ens ajuda a camuflar tot el conjunt d'aparells d'aire condicionat que es trobaven d'origen a la finca.

LA PARELLA PERFECTA

Al menjador, la presència de dos mobles per la vaixella del mateix model i grandària, acompanyen l'espai i es complementen a la perfecció amb els llums de sobretaula a manera de "barrets" i formant una parella perfecta d'elements decoratius.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT