LOFT LAYE

Renovem la decoració interior d'aquest caprici urbà situat al Gòtic

La nostra participació va consistir en una simple intervenció decorativa de l'habitatge que es troba en una finca antiga remodelada completament, emplaçada a la coneguda Via Laietana. L'encàrrec procedent d'un executiu estranger, va consistir en moblar i complementar amb totes les comoditats necessàries la zona de la sala, menjador, cuina i suite.

COMPARTIR

EFECTE PÚRPURA

En tractar-se d'un sol espai de petites dimensions, no vam voler recarregar amb massa colors, però si introduir un toc diferenciador. Ho vam aconseguir amb la seva catifa i el entapissat porpra de les cadires del menjador, que aporten el toc de personalitat a la proposta.

ELEMENT INTEGRADOR

La seva condició de loft exposa la cuina oberta a la resta de la llar, i en ella ens trobem amb la presència d'una columna de pas de conductes que vam saber integrar elegantment en l'espai creant una petita barra americana de múltiples utilitats.

LA SUITE

El seu únic espai tancat és elegant i sobri. Juguem amb tot just tres tonalitats ocres i una certa simetria acurada a banda i banda del llit. Amb els seus dos punts de llum concrets cap a dos vetlladors.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT