VIVENDA LLIBUS

PROJECTE DE DECORACIÓ I REFORMA D'HABITATGE DE LA ZONA ALTA COMPTAL

En els habitatges actuals cada vegada se li exigeix un rendiment més optimitzat al metre quadrat i apareixen necessitats que abans no existien, però, l'espai disponible segueix sent el mateix o fins i tot inferior. Per això s'opta per crear espais oberts, integrats i versàtils.

Llegir més

L'objectiu principal en aquest projecte va ser integrar de manera màgica espais que abans s'havien entès independentment. Renovant la imatge i adaptant-lo a les noves necessitats dels propietaris.

A la suite principal, concebem el dormitori- bany-vestidor com un únic espai amb l'objectiu d'aprofitar la llum natural. L'única divisió física és una paret de vidre per vincular visualment les dues estàncies. Es va optar per que les portes dels armaris del bany fossin de mirall per potenciar l'entrada de llum i augmentar la sensació d'amplitud.

El bany té dos graus de privacitat: La banyera i el rentamans estan comunicats amb l'estada principal i la dutxa i el WC, en un espai tancat. Els materials i colors van ser seleccionats per contribuir a crear harmonia i unitat amb la resta de la suite.

També cal destacar la biblioteca del saló. Que va sorgir de la necessitat de dissimular les instal·lacions d'aire de tota la finca que passava per la paret principal de la sala. En crear aquest buit, vam aconseguir, crear una paret-moble que va permetre aprofitar l'espai per a emmagatzematge.

Les cuines, que abans eren estàncies on no es passava molt temps i no despertàven gaire interès estètic, han anat cobrant protagonisme convertint-se en un espai de reunió, cada vegada més obert i participatiu. Part del nostre treball consisteix a vestir aquesta maquinària amb un bonic vestit fet a mida per a cada client. Per això hem creat la nostra pròpia línia de cuines fetes cent per cent a mida, entenent-les com un element de continuïtat estètica amb la resta de la casa, quedant perfectament integrades.

COMPARTIR

DISSENY I PRACTICITAT units en un moble

Joc de miralls a la prestatgeria per donar contrast al moble i augmentar la sensació d'amplitud de l'espai.

traspassant límits

L'únic element separador de la suite amb el bany, és una paret de vidre permetent el pas de la llum i trencant les barreres visuals donant més sensació d'amplitud. Les parets de mirall també reforcen aquesta sensació duplicant l'espai i reflectint la llum natural procedent d'altres estances.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT