VIVENDA PRUZ

Intervenció decorativa en habitatge d'obra nova a la zona de Turó Park

Projecte de decoració completa d'un habitatge emplaçada en una finca d'obra nova que té la peculiaritat que va ser esfondrada al seu interior, conservant però la façana original. És per tant una finca moderna en el seu interior mantenint la bellesa i elegància de la seva façana exterior clàssica.

COMPARTIR

SALVANT OBSTACLES

Al saló ens trobem d'origen amb l'obstacle visual i físic de la presència de la maquinària d'aire condicionat, que vam saber dissimular "camuflant-la" entre la llibreria dissenyada a mida.

OBRIR I DESCOBRIR

Gràcies a les dues portes corredisses en ambdós costats de la taula del menjador diferenciem dos espais que tenen usos diferents. Un saló menjador i zona de televisió amb un despatx multifuncional que a la mateixa vegada és també sala de jocs per als joves de la casa.

AMPLITUT VISUAL

El principal repte de la nostra intervenció a la suite consistia en el fet que disposàvem de molt poc espai entre el llit i la paret enfront d'ella, raó per la qual vam crear un panelat amb un joc de miralls per guanyar metres.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR