VIVENDA NILOS

REFORMULACIÓ DECORATIVA D'HABITATGE UNIFAMILIAR A TRES TORRES

La reforma integral d'aquest habitatge unifamiliar emplaçada al cor del barri Barcelonès de les Tres Torres, reflecteix serenitat i confort en totes les seves estàncIes.

Després d'obrir la porta d'entrada ens trobem amb el primer element sorprenent; una petita taula a manera de despatx escriptori la prestatgeria superior dóna peu a la gran llibreria de distribució simètrica que vertebra el saló i posteriorment es converteix en panell on se situa la televisió.

Llegir més

En la distribució de la suite, tot queda integrat i exposat en un únic espai, de manera que indubtablement es tracta d'una proposta atrevida que naturalitza la zona d'aigües i aconsegueix conviure amb la de descans. No obstant això, la presència de dues discretes portes corredisses de vidre permeten dividir els dos espais i aconseguir un grau més d'intimitat.

COMPARTIR

LA NEUTRALITAT PER BANDERA

Hi predomina l'elecció de tonalitats neutres que al costat del paviment de fusta natural aporten elegància, serenitat i atemporalitat. Els capritxos de la llar els trobem en el panell que cobreix la llibreria i abraça el televisor, combinant fusta lacada amb panells entapissats en acabat de pell cosida, així com el divertit entapissat de dos dels seus butaques d'origen familiar.

CUINA

La cuina és la reina de la casa. A causa de l'afició culinària dels seus propietaris i el seu ús diari s'estructura al voltant d'una illa central que allibera metres hàbils per cuinar.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT