VIVENDA BAGUER

INTERVENCIÓ D'INTERIORISME D'UN ÀTIC A DIAGONAL MAR

“L’espai demana espai”, aquest podria ser el títol que defineix aquesta intervenció realitzada en aquest àtic de la zona de Diagonal Mar de Barcelona

El guió redactat pel client, juntament amb la seva voluntat de gaudir al màxim de les vistes del mar, van permetre definir aquesta intervenció com un apartament de dos espais, el de zona de dia i de nit.

Una proposta atrevida que aposta al màxim per crear espais de qualitat, on el gaudiment compartit dels diferents àmbits contextualitza el projecte al seu àmbit real.

Llegir més

Traslladar el criteri d’obrir i compartimentar espais a cadascun dels detalls de la proposta, tant en paviments com en revestiments, així com la tria de mobiliari, va ser un dels reptes importants aconseguits en aquest projecte

COMPARTIR

VISTES DE LUXE

Vistes privilegiades de la ciutat, el mar Mediterrani i llum natural, ingredients indispensables per a desenvolupar una bona proposta.

CALIDESA I CONFORT

Els materials triats per a definir aquest projecte pretenen aportar un toc de calidesa i confort a un entorn visual exposat al màxim buit possible.

OBERTURA D'ESPAIS

Que tant la cuina com el bany siguin espais completament oberts obliga a seleccionar una paleta de materials i acabats que funcionin tant dins com fora d’aquestes zones tècnicament més exigents, i que al mateix temps no suposin una transició excessivament exagerada

JOC DE MIRALLS

Al bany de la suite s’ha volgut jugar intencionadament amb la projecció de les imatges reflexades als miralls, amb l’objectiu de trasladar les fantàstiques vistes de Barcelona a l’interior de la suite principal.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT