VIVENDA GORA

Segona residència amb immillorables vistes a la badia de S'Agaró.

Projecte de decoració i reforma integral per a la segona residència d'una família amb tres fills grans i les seves respectives famílies. L'objectiu principal va ser actualitzar la distribució per treure el major partit a les vistes així com fer que arribés la llum natural a tots els espais de la casa.
Llegir més
Amb aquesta premissa de "open concept", es va decidir integrar la cuina a la zona del saló-menjador a través d'una barra oberta tipus passa-plats que al seu torn tenia la versatilitat de poder "ocultar-se" i fer-se independent mitjançant un screen decoratiu amb una imatge d'arxiu de principis del s.XX de la badia de S'Agaró.
El envà divisori entre el rebedor i saló-menjador, també es va eliminar amb l'objectiu de visualitzar les vistes al mar quan es entrés a l'apartament.
COMPARTIR
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Decoración vivienda Gora | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Vista general vivienda Gora
Decoración vivienda Gora | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Barra separación salón-recibidor casa Gora | Molins Design interioristas

COLUMNA D'INCÒGNIT

Aquesta columna estructural situada a mig camí entre la cuina i el menjador, aconsegueix passar desapercebuda al folrar de mirall per les seves quatre cares.

Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Vista general vivienda Gora
Terraza casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Terraza casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas

DUTXA AMB VISTES

A la suite principal, tant el llit, com el taulell del bany i la dutxa, estan orientades a la terrassa i les vistes al mar, gràcies a un moble separador que fa la funció de capçal de llit pel costat anterior i pel posterior és el taulell del bany. Es va decidir penjar dos miralls dobles sobre aquest, per multiplicar les vistes en qualsevol direcció.

Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Vista general vivienda Gora
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT