VIVENDA ALBO

CANVIEM PER COMPLERT EL DISSENY INTERIOR D'AQUEST ELEGANT HABITATGE

Aquest habitatge familiar de la ciutat comtal ofereix elegància i sofisticació per totes bandes. Amb un manifesta estil clàssic fuig al mateix temps d’elements recarregats.

La distribució de la finca composta per dos pisos de forma allargada creen infinits passadissos que uneixen els seus espais. Precisament era aquest el gran repte d’aquest projecte; trencar amb la uniformitat que ofereixen aquests i distribuir arrel dels espais generats. Una proposta de programa molt complerta, dotada d’espais multifuncionals i molt versàtils.

Llegir més

L’aposta pel parquet de protagonista en pràcticament tota la llar, i un curós joc de tonalitats ocres combinen amb un encertat blanc en la majoria de les seves parets fan d’aquest habitatge un lloc acollidor i amb caliu, sumat a l’elegància.

Una de les seves peculiaritats n’és l’ampli saló, on s’aprecien dos espais diferenciats però no separats. En un, la distribució és marcada per la seva integració amb la televisió, i l’altre, més lliure, que s’aconsegueix integrar dins del conjunt gràcies en gran part per la continuïtat cromàtica i a una gran catifa que embolcalla l’àrea.

Al mateix temps, a la llibreria vam buscar aconseguir una asimetria que proporciona ritme i vivacitat gràcies als panells distribuïts de forma irregular.

COMPARTIR

EL SORPRENENT REBEDOR

Una gran peça de marbre ens dona la benvinguda junt a les línies asimètriques que contrasten amb l’espai pla que la conté. Una hipèrbole visual no reproduïda als demes espais de la llar.

LA CUINA

Una cuina Molins en tota regla. L’absència de tiradors, els petits detalls i els canvis de textura són alguns dels elements que la defineixen. Sempre jugant amb dos o tres materials que ens permeten aquestes característiques.

QUATRE PER UN, QUATRE

Unim en un mateix espai el dormitori, despatx, vestidor i bany. Sense portes i molt pocs elements que subtilment divideixen els espais. El similar cromatisme però no exacte ens ajuda a aconseguir-ho juntament amb el parquet que persisteix fins a la zona de bany.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT