ÀTIC MARNO

PROJECTE D'INTERIORISME EN CÒMODE, ELEGANTE I FUNCIONAL ÀTIC

Funcionalitat, elegància i confort. Aquestes són les tres característiques que defineixen aquest àtic. Es troba a una zona on la topografia de Barcelona es comença a desnivellar i per tant la distribució s’organitza arrel d’aquesta.

Un habitatge adossat a una Terrassa. Aquesta és la millor definició que podem trobar ja que la seva terrassa té un gran protagonisme i marca també la distribució de tot l’habitatge.

Llegir més

Al seu saló, espai que comunica directament amb l’exterior, vam aprofitat els seus desnivells per amagar elements. Es el cas per exemple del televisor que queda integrat sota les escales que comuniquen amb la terrassa. Així mateix, trobem un moble vertical reforçat amb una allargada escala que uneix nivells i unifica espais amb subtilesa.

El seu menjador i cuina se succeeixen sense solució de continuïtat, unificats per elements estètics similars incorporant-se al conjunt a través d’una gran vidriera. En concret l’estètica de la cuina es nodreix d’un marcat joc de textures i de les seves parets de porcellana emulant les antigues i clàssiques rajoles amb sanefes.

Les seves tonalitats clares junt amb els contrastos puntuals negres el converteixen en un espai tranquil, seré i que convida al relax. La fusta de roure clarejada es cola també entre els diferents elements, així com els vidres de lacobel que aporten reflexes i en conseqüència amplitud.

Les seves peces decoratives, així com l’elecció de les llums va ser un punt clau per aconseguir l’atmosfera desitjada. Una col·lecció d’elegant bijuteria feta moble i decoració, que ens donen algunes pistes dels gustos i la personalitat de qui habita la llar.

COMPARTIR

EL FOC QUE UNEIX

Entre el rebedor i el saló trobem una xemeneia en forma de columna, o viceversa. Es el gran atractiu que ens trobem a l’entrada i que junt a la seva funció d’emanar confort i escalfor, divideix dos espais de forma original.

EL RACÓ PREFERIT

La cuina acostuma a ser un dels espais preferits dels nostres clientes, i quan es tracta de famílies amb petits a casa, aquesta guanya encara més protagonisme. Per això sempre tractem el menjador de diari amb un carinyo especial, com en aquest cas, doncs segurament sigui el més utilitzat.

JOC INFINIT DE MIRALLS

Al bany infantil compartit per les dues filles petites de la casa hem volgut jugar intencionadament amb els espais circulars enfrontats, aconseguint un efecte òptic infinit.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT