DÚPLEX VILABON

PROJECTE INTEGRAL DE DÚPLEX EN PLE CENTRE DE L'EIXAMPLE BARCELONÍ

Aquest bonic dúplex situat en ple centre de l'Eixample Barcelonès, cobreix en els seus escassos metres quadrats totes les funcions que un pot necessitar.

Per a la reforma d'aquest entresòl amb una fantàstica terrassa orientada a l'interior d'un pati d'illa de l'famós barri de l'Eixample de Barcelona, partim de la base d'una distribució tradicional de pis en el qual la cuina era un espai tancat i independent de la resta de la planta.

Llegir més

La família de propietaris està formada per un matrimoni amb dos fills petits, i el conjunt de l'habitatge està format per dues plantes, en què la zona de dia es concentra a la planta baixa amb accés directe a una generosa terrassa a peu pla, i la zona de nit amb els 3 dormitoris queden emplaçats en la 1a planta.

El briefing inicial rebut va ser molt clar: necessitaven aprofitar al màxim els 42m2 de l'espai disponible a la planta baixa per a una generosa zona de saló, menjador i cuina.

COMPARTIR

MÀXIMA LLUM POSSIBLE

Obrim espais amb l'objectiu d'eliminar barreres i crear un recorregut molt més envoltant i participatiu en la zona de dia. Així doncs eliminant les parets divisòries inicials de la cuina aconseguim projectar el màxim de llum natural a tot l'espai.

MÒDUL SEPARADOR

Creem un mòdul separador entre la zona de la cuina i el saló que no arribava fins al sostre per reforçar la sensació d'amplitud, i jugar amb la doble funcionalitat d'aquest mòdul central que d'una banda formava part una zona d'emmagatzematge i racó d'esmorzars de la cuina, i per l'altre era un moble per a allotjar la TV, DVD 's, i tots els aparells relacionats.

SOL MENJADOR, O ALGUNA COSA MÉS?

Quan es disposa de poc espai i cal pensar en solucionar totes les funcionalitats que un habitatge requereix, sorgeixen aquest tipus de solucions en què emplacem un "racó bugaderia" totalment complet després d'uns armaris aparentment innocents que poc anticipen la seva particular contingut interior.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT