VIVENDA CLAIRE

REFORMA INTEGRAL D'INTERIORISME PER A OBTENIR UNA EXPLOSSIÓ DE LLUM

Explosió de llum natural, sobrietat i elegància són els protagonistes principals d'aquesta reforma integral a la zona alta de Barcelona.

L'encàrrec del projecte d'interiorisme d'aquest habitatge es va fer a mida per a la família nombrosa que l'anava a habitar, motiu pel qual els seus espais són amplis i no s'escatima en cap de les seves funcions. És el cas de la seva cuina, l'espaiós safareig i sala de planxa o les mateixes habitacions i suites.

Llegir més

L'espai més ampli el trobem en el rebedor i saló, sense elements divisors que es converteixen en un gràcies a una allargada peça de marbre que sustenta una llibreria i unifica tots dos espais.

L'elecció per les tonalitats ocres amb contrastos puntuals, així com les peces decoratives li aporten una atmosfera sòbria i elegant. El seu mobiliari també segueix aquesta línia i sobretot en la practicitat.

Una de les seves peculiaritats és la aprofitada bohardilla on s'encentra una zona de lectura, despatx i un petit gimnàs. Tot integrat en un mateix espai amb un ambient més geek

COMPARTIR

SALÓ I DESPATX

Aprofitem l'esquena del sofà per integrar un petit despatx al saló. Amb aquesta solució aconseguíem aportar una funció més i al seu torn amagàvem la sempre poc agraïda part del darrere del sofà.

EL COR

La cuina va més enllà de la seva funció i es converteix en un lloc de convivència gràcies a la seva amplitud i múltiples espais. En forma d'illa i amb detalls singulars com les seves parets d'obra simulada o el panelat gràfic amb referències al món culinari.

GENEROSA SUITE

Àmplia, lluminosa i amb sortida a l'exterior. Així es podria resumir la suite de la llar on el moble tocador queda abraçat pels armaris vestidors. El confort està present gràcies també a l'encoixinat capçal convertit en ampli panell.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT