CASADECOR 2010

INTERVENCIÓ D'INTERIORISME EN PLE PEDRALBES PER A CASADECOR

Un extens immoble anteriorment destinat a ser una escola de l'ONCE situat al barri de Pedralbes, va ser l'emplaçament escollit per a l'edició 2010 de Casadecor Barcelona.

El recorregut a manera de "cita a cegues" proposat per l'organització, va tenir una parada obligatòria en el loft projectat pel nostre estudi, emplaçat a l'espai 15, situat just al lateral esquerre de l'entrada de l'edifici.

Llegir més

Després de creuar el llindar de la porta d'accés a l'espai Molins, el visitant va experimentar una peculiar "cita a cegues" que li transportava a un univers inspirat en un dels grans clàssics del cinema dels anys 60 igualment intrigants, com van ser les pel·lícules de la saga James Bond en l'època en què el mític Sean Connery interpretava el paper com a protagonista.

D'aquesta manera aquesta font d'inspiració, va donar a l'equip Molins, "llicència per crear" sobre els 56m2 destinats a l'espai, un loft en què saló, menjador i cuina es van fondre còmodament en una sola estada en la qual els materials nobles, juntament amb les formes curvilínies emprades en el disseny del mobiliari, i unit a una gamma cromàtica a força de colors torrats, beix, camel i blancs purs, ens van traslladar sense adonar-nos als escenaris recreats per les pel·lícules de 007, reinterpretats per Molins Interiors a una versió actualitzada de l'època.

COMPARTIR

corbes sinuoses

Les formes curvilínies tan peculiars de la dècada, van ser un denominador comú emprat per al disseny del mobiliari del saló i menjador, com en els sofàs, cadires, taula i butaques, que flueixen en consonància perfecta amb la forma a manera d'eixam emprada per a la creació dels paravents corredissos, que serveixen per aportar més intimitat i recolliment a l'espai.

BIBLIOTECA AMB HISTÒRIA!

A la zona del saló destacava la seva particular biblioteca dissenyada a mida, en combinació de lames de parquet de roure original recuperat d'antics convents Austríacs i Alemanys, juntament amb fornícules disposades irregularment, realitzades en ferro lacat negre amb posteriors en miralls fumat negre.

CRISTAL KITCHEN

El mobiliari de la cuina de la línia Molins Cuines oberta al saló-menjador i disposada en forma de L, emplaçava una especial combinació de diferents armaris que amagaven després de la seva acabat vidre en ocasions mat i altres transparent, mobles de rebost, vajilleros o neveres de vins, entre d'altres. Tot això disposat al voltant d'una illa central destinada a la zona d'aigües i cocció, unificada per un sobre de granit negre en combinació amb mobles en roure lacat color camel.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT