CASADECOR 2008

Espai d'interiorisme en Casadecor 2008 de Molins Design

La gràfica de les parets tracta d'evocar el passat industrial del barri. Les parets es vesteixen tant amb pissarra, on diferents il·lustradors plasmaran la seva obra, com amb miralls que permeten un ric joc visual comunicant interior amb exterior.

En un espai de 95m2 vam projectar un interiorisme subdividit en els següents espais: façana principal a doble alçada, saló-biblioteca, menjador, cuina i mini-celler, tot això reflectint el característic estil Molins, basat en la funcionalitat, elegància, cura pel detall i l'ús exquisit de textures i materials.

Llegir més

En línia amb la temàtica global de Casadecor-Rumb Sostenible, vam voler emfatitzar al màxim l'ús d'elements en pro d'un consum controlat d'energies, a través de la utilització de sistemes de control lumínic per domòtica, llums de leds d'elevada eficiència energètica, aixetes reguladores del cabal i amb sistemes de filtració per osmosi, o l'aplicació de fusteria d'alumini amb pont tèrmic, per a un millor aïllament davant del fred oa la calor, entre d'altres elements.

Pel que fa a colorit es refereix, es va voler potenciar la llum de l'especial emplaçament davant del mar, pintat parets i sostres en un blanc trencat, potenciat a la paret principal mitjançant l'aplicació d'una textura molt singular. Tot això combinat amb un joc de teles en colors terra i xocolata d'orígens molt diversos, que van des dels xarols per a l'elaboració de les cadires del menjador, als cotons i les ràfies per a la confecció de les cortines i el sofà.

El resultat de tota aquesta combinació d'elements, es va resumir en un espai únic, en un enclavament especialment singular, que va ser un viu reflex del característic estil d'interiorisme Molins.

COMPARTIR

FAÇANA AJARDINADA

En un primer pla, es troba la façana de l'espai, concebuda intencionadament d'una manera reculat, amb la voluntat de crear un petit racó enjardinat a l'entrada, elaborant un petit cobert mitjançant lames d'iroko que dóna peu a la gran porta pivotant d'entrada a l'espai.

BIBLIOTECA A DOBLE ALÇADA

Just al traspassar la porta es troba el saló, on pren especial protagonisme l'enorme biblioteca a doble alçada amb distribució arítmica en roure tenyit, així com la seva escala mòbil que li atorguen gran dinamisme i versatilitat a la zona. La col·locació del sofà en forma de "L" permet un còmode posicionament tant per al gaudi de les esplèndides vistes al port esportiu, com per al gaudi del home-cinema.

MENJADOR INTEGRADOR

En un segon pla de l'espai, es troba el menjador, el disseny es planteja mitjançant la singular utilització d'un banc, que és al mateix temps seient i element de mobiliari divisori fa a la tercera part de l'espai, on se situa la cuina. Dit menjador, amb una àmplia taula de gairebé 3mtrs en fusta de roure envernissat, ve acompanyat d'un moble vajillero lacat en color xocolata, que sorgeix del suport que li confereix la biblioteca contigua del saló.

CUINA-CELLER

Finalment, i al fons de l'espai, es desenvolupa la esplèndida cuina de disseny propi de la nova línia Molins Cuines, plantejada a manera d'illa central al voltant de la qual es troben els mobles d'office, celler i armaris contenidors dels diferents electrodomèstics, tot això emprant un contrast entre blanc i negre mitjançant els mobles lacats brillants, el marbre blanc tradicional, els acers i el roure martinenc.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT