SAONA LOFT

PARTICULAR PROJECTE D'INTERIORISME D'UN HABITATGE UNIFAMILIAR

Particular projecte d'interiorisme d'un habitatge unifamiliar situat als peus del parc natural de Collserola, amb unes vistes privilegiades a la ciutat de Barcelona.

Amb unes espectaculars vistes a la ciutat de Barcelona, el projecte per aquest habitatge unifamiliar s'entén dins el context d'un habitatge compartit per diversos membres d'una sola família. És per això que cada familiar disposava del seu "propi espai" individual a manera de lofts privats i independents, i al seu torn tots ells disposaven de serveis i espais compartits.

Llegir més

L'elegància està molt present gràcies a l'acurada definició dels acabats. L'elecció de tons sobris i neutres evoquen la recerca del confort i atemporalitat desitjats pels seus propietaris.

COMPARTIR

ELEMENTS "BIOMBO"

Al saló aprofitem la part del darrere del sofà per introduir un moble a manera de "biombo" que compleix una doble funció per ocultar l'esquena del sofà i al seu torn s'aprofita per unificar l'espai amb la taula del menjador al costat de la cuina office.

EQUILIBRANT ASIMETRIES

El principal repte d'aquest projecte va suposar reequilibrar les asimetries existents d'origen per la mateixa estructura de la finca, per a "corregir" justament aquestes asimetries disimulándolas gràcies al joc de mobiliari fet a mida com la llibreria del darrere del sofà que juga el paper d'element unificador .

PROJECCIÓ DE LLUM NATURAL

Amb armaris oberts i una llum zenital procedent de la claraboia natural del terrat de l'habitatge, el generós vestidor compta amb espai per a tot. La seva composició permet tenir tot de manera ordenada i al mateix temps accessible.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT