VIVENDA GALO

Bany de llum amb increíbles vistes de la zona alta Barcelonina

Reforma integral en un exclusiu pis a la zona alta de Barcelona, realitzat per A un matrimoni amb 2 filles majors el principal objectiu va ser potenciar al màxim la llum natural i les espectaculars vistes a la ciutat de Barcelona, eliminant parets innecessàries i combinant-los amb colors neutres, grisos i Taupes.

Llegir més

Un dels majors reptes del projecte va ser projectar la llum natural a la zona de la cuina situada al passadís de l'habitatge. Per a això fem servir unes parets divisòries de vidre tant per separar la zona hall d'entrada i saló respecte de la cuina; com en un tram de la paret del passadís, facilitant així l'entrada de llum natural procedent dels espais adjacents.

Unes cortines de lames graduables complementen les parets de vidre per poder donar privacitat al saló quan sigui necessari, així com un conjunt de mobiliari fet a mida per separar el rebedor de la zona menjador.

La zona de nit d'aquest habitatge, composta per 4 dormitoris tipus suite han estat dissenyades amb l'estil i joc cromàtic de textures i tapisseries afí a cadascun dels seus "hostes". Cal destacar la "illa de bany" de la suite principal, situada al centre del vestidor, dissenyada amb l'objectiu de traslladar la llum natural procedent de la terrassa traspassi fins aquest espai interior.

COMPARTIR

ELEMENTS DE DISSENY AMB DOBLES INTENCIONS

A més de complir la funció que els correspon, el sentit estètic és la nostra següent prioritat. Aconseguint-a través de dissenys a mida, executats amb materials de la millor qualitat, adequats a cada espai, atorgant dinamisme i trencant amb la monotonia.

MARXANT!

Amb el nou estil de vida, les cuines estan guanyant protagonisme convertint-se en un espai de reunió, cada vegada més obert i participatiu. La nostra línia de cuines feta completament a mida es conceben com un element de continuïtat estètica amb la resta de la casa, quedant perfectament integrades. La cuina es fusiona amb el saló gràcies a l'ús de la mateixa gamma cromàtica i al joc que ens dóna la col·locació de les lames graduables.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT