VIVENDA GUIDA

RENOVEM L'INTERIORISME D'AQUEST MERAVELLÒS HABITATGE DE BARCELONA

Modifiquem per complet aquesta casa d'aproximadament 175m2 distribuïda en tres nivells. Situat a la part alta de la ciutat comtal, compta amb unes vistes exclusives que van quedar integrades i van ser part del guió de la intervenció.

Un dels objectius principals d'aquesta intervenció era crear espais amplis i lluminosos. La distribució original presentava potencial però la quantitat de murs i parets divisòries era excessiva, limitant així l'entrada de llum i resultant en la disposició d'espais reduïts.

Llegir més

Saló i cuina van ser unificats per aquest motiu, obtenint un gran espai compartit però amb les seves àrees diferenciades. A causa d'aquesta nova obertura, els materials triats per a la cuina van ser en acabats elegants i en comunió amb la tonalitat predominant general del saló, sobretot molt present a la biblioteca.

Explorant més enllà del saló i la cuina, cal destacar les solucions aplicades als banys. Sobretot en el bany de la planta superior, on aprofitem un espai dins del mateix mobiliari per ocultar l'àrea de serveis de la rentadora, assecadora, etc.

En línies generals hem obtingut un resultat coherent, adaptat a les necessitats dels seus propietaris, els quals viatgen bastant i necessitàven un bonic pis a Barcelona d'espais neutres i agradables que garanteixen el descans.

COMPARTIR

EL RACÓ DE LECTURA

Al nivell intermig i preludi al gran saló i cuina, trobem aquest meravellós racó de lectura aïllat com a espai únic i integrat al conjunt.

TOT EN UN

Amb la nostra intervenció, obrim la cuina a tot el conjunt del saló. Obtenint un ampli espai, còmode, transitable i infinitament més lluminós que en el seu origen.

LA NOVA SUITE

Reproduint una vegada més l'exercici d'obertura d'espais, eliminem les parets per crear un sol espai. A través del joc d'miralls i reflexos, les exclusives vistes penetren fins al mateix bany.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT