VIVENDA BOLIARD

COMPLET PROJECTE D'INTERIORISME A UNA ÀMPLIA VIVENDA URBANA

Realitzem una intervenció completa en aquest pis de generoses dimensions situat a la zona alta de Barcelona, ​​on es van prioritzar les zones comunes. Estructuralment es va preservar la distribució d'origen, excepte a la cuina, on replantegem el seu concepte i disseny per complert.

Llegir més

La vivenda pertany a una família que acudeix a Barcelona de manera esporàdica, raó per la qual la priorització de les zones comunes, disposant així d'espais de descans i reunió. El saló-menjador és el gran protagonista, abraçat per uns grans finestrals que a causa de l'orientació sud de la vivenda el converteixen en un pis molt lluminós i càlid.

L'estètica general es mou entre colors i textures naturals, en la recerca de sobrietat, neutralitat i elegància. Les seves formes lineals reforçen aquests conceptes, comptant amb una minuciosa execució dels acabats causa de la seva especial importància dins del guió general.

COMPARTIR

BIBLIOTECA PARTICIPATIVA

La biblioteca de gran format protagonitza la sala i aporta continuïtat a l'espai, creant una seqüència de ritme i establint una connexió entre la zona de descans i els accessos a les altres zones de la vivenda.

LA CIRCULACIÓ

Sense tenir la cuina oberta al saló, aconseguim comunicar i aportar transparència en el trànsit entre ambdós espais. És gràcies a les dues portes laterals de vidre tenyit en bronze emmarcats per ferro que asseguren la seva robustesa i durabilitat.

LA CUINA-DESPATX

Creem un estoig al detall a la cuina. Amb la fusta de roure massissa com a protagonista i amb la peculiaritat de connectar amb una petita zona d'estudi molt lluminosa. Els cromatismes cuidats i l'ús de tres únics materials la converteixen en un espai senzill però elegant i funcional.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT