GORA APARTMENT

Segona residència amb immillorables vistes a la badia de S'Agaró.

Projecte de decoració i reforma integral per a la segona residència d'una família amb tres fills grans i les seves respectives famílies. L'objectiu principal va ser actualitzar la distribució per treure el major partit a les vistes així com fer que arribés la llum natural a tots els espais de la casa.

Llegir més

Amb aquesta premissa de "open concept", es va decidir integrar la cuina a la zona del saló-menjador a través d'una barra oberta tipus passa-plats que al seu torn tenia la versatilitat de poder "ocultar-se" i fer-se independent mitjançant un screen decoratiu amb una imatge d'arxiu de principis del s.XX de la badia de S'Agaró.
El envà divisori entre el rebedor i saló-menjador, també es va eliminar amb l'objectiu de visualitzar les vistes al mar quan es entrés a l'apartament.

COMPARTIR

COLUMNA D'INCÒGNIT

Aquesta columna estructural situada a mig camí entre la cuina i el menjador, aconsegueix passar desapercebuda al folrar de mirall per les seves quatre cares.

DUTXA AMB VISTES

A la suite principal, tant el llit, com el taulell del bany i la dutxa, estan orientades a la terrassa i les vistes al mar, gràcies a un moble separador que fa la funció de capçal de llit pel costat anterior i pel posterior és el taulell del bany. Es va decidir penjar dos miralls dobles sobre aquest, per multiplicar les vistes en qualsevol direcció.

COMPARTIR
PROJECTE ANTERIOR
PROJECTE SEGÜENT