CARDENAS APARTMENT

REDISTRIBUTION AND INTERIOR ARCHITECTURE GAINING LIGHT

We completely changed the concept of this Barcelona home. The redistribution of the spaces was made thinking about the needs of their owners and the improvement of natural light.

The house is located in a building from the 70's. Its interior was full of possibilities but without taking advantage. The need to adapt it for a large family and the possibility of giving their rooms much more natural light marked the main lines of the intervention.
Read more
It is a very complete intervention, since apart from the redistribution and the general rethinking, an intervention was made in terms of facilities, as well as acoustic isolation.

As for the general aesthetic the premise of its owners was to get sober and elegant spaces. Therefore, all the decoration goes in this line, with some brushes of color but without making a great tour of different pallets. The furniture was made to measure by Molins Design, we highlight the table in the living room and the one in the sofa area, which share many aspects.

The house has a generous suite and very spacious rooms. In the bathrooms we also gain space and place very compact and bright furniture to create a pleasant atmosphere in them.

A very complete intervention that required a long and thoughtful phase of approach to achieve an optimal result.
SHARE
Recibidor casa Cardenas | Molins Design
Entrada vivienda Cardenas | Molins Design
Interiorismo de viviendas| Molins Design interioristas

A NEW LIGHT

With the redistribution and the collapse of partitions in some areas we gain an important amount of natural light that gives it another character completely.

Salón comedor casa Cardenas | Molins Design interioristas
Salón con librería moderna | Molins Design interioristas
Chimenea casa Cardenas | Molins Design interioristas

THE LIVING ROOM COLUMN

A difficulty turned into an advantage. We found an untimely column in the middle of the room that turned it into a bookshelf and a starting point for a work area integrated into the living room. Express wish of their owners.

Salón comedor con columna | Molins Design interioristas
Sofá casa Cardenas | Molins Design interioristas
Columna central en salón comedor | Molins Design interioristas
Iluminación mesa salón comedor | Molins Design interioristas
Sillas mesa comedor | Molins Design interioristas
Cocina casa Cardenas | Molins Design interioristas

THE KITCHEN

Due to the condition of large family, the kitchen had and has the right role. A very used space where we also find a column in the center, which we turned into the current island.

Interiorismo vivienda moderna | Molins Design interioristas
Electrodomésticos de diseño casa Cardenas | Molins Design interioristas
Cocina con isla para aprovechar espacio | Molins Design interioristas
Mesa redonda cocina | Molins Design interioristas
Fogones cassa Cardenas | Molins Design interioristas
Vista general cocina vivienda Cardenas | Molins Design interioristas
Iluminación mesa cocina comedor | Molins Design interioristas
Suite o dormitorio central | Molins Design interioristas
Baño suite vivienda Cardenas | Molins Design interioristas
Dormitorio central vivienda Cardenas | Molins Design interioristas
Textiles para viviendas modernas | Molins Design interioristas
SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT