DORIA APARTMENT

ARCHITECTURE AND DECORATION PROJECT AS A COMPREHENSIVE REFORM

The briefing received from the owners, a young couple without children, was to get a functional space, with wide and open spaces, which is why we decided to open the kitchen to the rest of the lounge and dining area as a loft.

Read more

With this same objective, two small rooms located in the night area were transformed, to integrate them and convert the space into a spacious suite with a generous dressing room integrated with the bathroom area adjacent to the bedroom.

In this way, with this redistribution of the available space, both in the day zone and in the night zone, combining them with furniture in clear tonalities, we managed to maximize the space, as well as the low incidence of external light as it is an apartment located in a mezzanine.

SHARE

OPEN SPACE

When the day area was conceived as a space shared with the kitchen, we wanted to give a special treatment to the materials chosen for the kitchen furniture, playing with a melamine in gloss lacquered finish in combination with a Zimbaue black granite countertop and a singular hydraulic porcelain tile for the pavement.

SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT