SOLBOT APARTMENT

FLAT INTERIOR DESIGN PROJECT IN A CURIOUS DISTRIBUTION

Character and personality define this home in all its aspects, from its special daring in the chosen chromatic choice, as in its particular distribution.

It is a project of integral reform of an apartment of 180m2 next to the Santa Amelia park in Barcelona, in which the main premise was to prioritize the search for solutions to encourage the entrance of natural light, as well as its fantastic views of the park from the Lounge up to the inside of the kitchen.

SHARE

FIRST IMPACT

The sensations that your receiver can transmit us are many, less indifference. His colorful large format painting together with the very theatrical design pieces forewarn us that he is about to discover a house with a strong personality, like that of its owners

MAJESTIC KITCHEN

Distributed as a result of a large island and with a strong presence of black in different textures, it highlights its particular "window" that translates the wonderful views and natural light of the room to the entire space, as well as the game of retro-illuminated effects and its reflections that are generated in the furniture.

JEWELRY IN WHITE AND BLACK

The intentional game of reflections of mirrors, transparencies and nuclear white, get the most out of this bathroom of few square meters, giving in turn a small gem aesthetic treated with all the care.

SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT