GORA APARTMENT

Second residence with unbeatable views of the bay of S'Agaró.

Project of decoration and integral reform for the second residence of a family with three grown children and their respective families. The main objective was to update the distribution to get the most out of the views as well as to bring natural light to all the spaces in the house.
Read more
With this premise of "open concept", it was decided to integrate the kitchen in the living-dining area through an open bar type pass-through that at the same time had the versatility of being able to "hide" and become independent through a decorative screen with an archive image of the beginning of the 20th century in the bay of S'Agaró.
The dividing wall between the hall and living room, was also removed in order to visualize the sea views as soon as you enter the apartment.
SHARE
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Decoración vivienda Gora | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Vista general vivienda Gora
Decoración vivienda Gora | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Barra separación salón-recibidor casa Gora | Molins Design interioristas

THE UNKNOWN COLUMN

This structural column located halfway between the kitchen and the dining room, manages to go unnoticed by covering it with a mirror on all four sides.

Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Diseño de interiores para u na casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Vista general vivienda Gora
Terraza casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas
Terraza casa de playa en la Costa Brava | Molins Design interioristas

SHOWER WITH VIEWS

In the master suite, both the bed, as well as the bathroom counter and the shower, are oriented to the terrace and the sea views, thanks to a separating furniture that acts as a bed head on the front side and on the back It is the bathroom countertop. It was decided to hang two double mirrors on it, to multiply the views in any direction.

Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Vista general vivienda Gora
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
Habitaciones en casa de playa para la Costa Brava | Molins Design interioristas
SHARE
NEXT PROJECT