ENGEL&VÖLKERS BCN

WE RENEW THE MANAGEMENT OFFICE INTERIOR DESIGN OF ENGEL&VÖLKERS BARCELONA

We recently did the complete reform of the management office of the offices of Engel&Völkers in Barcelona, ​​located on the Sarrià avenue next to the Diagonal and operation headquarter of Spain and Portugal. The objective was to create a pleasant and comfortable area, both to work and to maintain relaxed meetings.

Leer más

It was necessary and essential to preserve the central line and the established criteria of Hamburg, where the central offices are located. This is demonstrated by the chromatic line; red, white and black that mark the general aesthetics.

The most substantial structural change was the extension of available meters, doubling the space thanks to the annexation of the old adjoining office. In the new distribution, a small annexed office is also included.

It is worth mentioning the decorative and technical lighting, providing punctual and general light for all occasions and leaving everything hidden, like the ducts and other sensors, thanks to the aforementioned structure. Behind the panels of this structure there is also a closet and mini office area.

COMPARTIR

AN INVERTED '' U '' ORGANIZES THE SPACE

A structure in the shape of a U embraces the room integrally by the top unifying both spaces and at the same time placing on one of its sides the TV and a showcase area for decoration.

COMPARTIR
PROYECTO SIGUIENTE