LINCO APARTMENT

A very masculine loft, for a young single businessman

This interior design project consisted in the integral reform of a second-hand dwelling in which the initial canvas from which we started, had a traditional layout of a floor with kitchen and partly closed hall, and which we converted into a large loft with the living-dining room-kitchen-office all open and integrated in a single space to provide the maximum amplitude and natural light to the room.
SHARE
Diseño de vivienda loft en Barcelona | Molins Design interioristas

SHARE AND ENJOY

This was the basic premise that we took as starting point in the new redistribution proposal of the day area, created in this way a single open space where the dining room, kitchen, living room and office area interrelate to enjoy the space in a global .

Pasillo de entrada al apartamento Linco
Detalles y otros accesorios de decoración
Diseño de vivienda loft en Barcelona | Molins Design interioristas
Diseño de vivienda loft en Barcelona | Molins Design interioristas
Mesa comedor vivienda Linco
Reforma cocina loft Linco

ACCOMPLICE GESTURE TO THE “MECANO”

In order to give a masculine and differential touch to the proposal, we wanted to play with the elements of the well-known "meccano" toys, using them as parts of constructive elements present in the different furniture of the house.

Reforma cocina loft Linco | Molins Design interioristas
Lámparas y sistema de iluminación vivienda Linco | Molins Design interioristas
Vista interior vivienda Linco
Diseño baño con espejos
Diseño cerámica baño | Molins Design interioristas
Suite principal apartamento Linco
Suite principal apartamento Linco | Molins Design interioristas
Diseño de vivienda loft en Barcelona | Molins Design interioristas
Diseño de vivienda loft en Barcelona | Molins Design interioristas
Diseño para baños

MAGIC MIRROR

The placement of a mirror that occupies the entire wall of the bathroom on the countertop in the central area of the same, contributes to optically expand a space whose "handicap" was its narrowness, and in turn moves to the dressing room of the bottom, the natural light coming from the bedroom window.

Diseño para baños | Molins Design interioristas
Diseño para baños | Molins Design interioristas
Diseño para baños | Molins Design interioristas
Plano arquitectónico vivienda Linco
SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT