BERA VILA

REFORM OF INTERIOR ARCHITECTURE TO BE USED AS AN HABITUAL RESIDENCE

The integral reform of this house situated in the Maresme, was a dream that came true for its owners.

This family house where one of its owners had lived most of his childhood as a summer home, was acquired a posteriori with the idea of completely reforming since this construction and distribution were out of the time (80's) and wanted to refurbish it as a habitual residence.

Leer más

The owners are a couple of young entrepreneurs without children and with businesses related to restoration. At the same time they are great lovers and fans of gastronomy, and that explains the existence of 2 kitchens in the same house, a daily kitchen with a special annexed room as a pantry, and a second kitchen next to the terrace area, to enjoy special occasions of meetings with friends and family, with a kitchen located on an island as an opened show cooking space next to the dining room for special events.

COMPARTIR

RENEWED FACADE

The exterior facade of the house has been completely renovated from top to bottom, to be technically and aesthetically conditioned according to the new interior reform.

THE PLEASURE OF COOKING

The second kitchen located on the ground floor next to the garden with access to the outside dining room and its terrace is undoubtedly "the favourite corner" where the owners enjoy their long evenings cooking for their family and friends

HOTEL SUITE

The space destined to the master suite has been projected as a hotel suite, with all the "whims": bathtub, makeup vanity and a large dressing room among other details.

COMPARTIR
PROYECTO ANTERIOR
PROYECTO SIGUIENTE