REVIÀ VILA

INTERIOR DECORATION PROJECT AT THE BAIX EMPORDÀ

This wonderful dwelling is in a privileged location, immersed into the natural park of Baix Empordà. A project developed thanks to the great team between architects, customer and Molins.

This family home has a rectangular architectural plant over a sloping floor generating different levels. We transformed this inconvenience in the mold to develop a peculiar design. Counting with two levels of half heights united through a wide staircase and the diagonal lines.

Leer más

The starting point was clear; we couldn’t forget where we were, so we had to maintain the essence and even mimic with it, and with the buildings and constructive methods of the area.

His neutral and sober colours express perfectly the ambiguity atmosphere between sea and mountain. The use of natural materials and clear colours makes easiest the integration of the architecture with the environment, transforming this project in one more piece of the D.O l’Empordà.

COMPARTIR

DRY STONE WALL

One of the most esthetical and constructive achievements from this home it’s the dry stone wall, a typical construction technique from Mediterranean coast.

THE COVERT AREA

Separating the living room and dinning room, there is a covert area integrated into the home. It have the clearly function to have an outdoor space but protected, so saves you from the tramontane strong wind.

THE WOOD

Hardly present in the whole house. We find it on upholstery, the floor or even on the furniture. His strong presence it’s basically because his perfect integration with nature and organic elements.

COMPARTIR
PROYECTO ANTERIOR
PROYECTO SIGUIENTE