PRUZ APARTMENT

DECORATIVE INTERVENTION IN NEW CONSTRUCTION HOUSE IN TURÓ PARK AREA

Project of complete decoration of a house located in a new building that has the peculiarity that was collapsed inside, while retaining the original facade. It is therefore a modern estate in its interior maintaining the beauty and elegance of its classic exterior facade.

SHARE

SAVING OBSTACLES

In the living room we find ourselves with the visual and physical obstacle of the presence of the air conditioning machinery, which we knew how to disguise "camouflaging" it among the bookstore designed to measure.

OPEN AND DISCOVER

Thanks to the two sliding doors on both sides of the dining table we differentiate two spaces that have different uses. A dining room and TV area with a multifunctional office that in turn is also a games room for the young people of the house.

VISUAL AMPLITUDE

The main challenge of our intervention in the suite was that we had very little space between the bed and the wall in front of it, which is why we created a paneling with a set of mirrors to gain meters.

SHARE
PREVIOUS PROJECT