YERA APARTMENT

WE REDESIGN THE INTERIOR ARCHITECTURE TRANSFORMING DARKNESS IN LIGHT

There are so many elements that turns this project in new and fresh, but the main one it was to eliminate all the pre-existing partition walls of origin in this house located in a ground floor with not much natural light oriented to north. After the initial intervention we could work on a blank canvas where we could project on it the kitchen, the dinning and living room and the office in the same space.

Leer más

The new feeling of amplitude was achieved not only thanks to the new distribution; also we use the chromatist and furniture design. Those elements join one space with another subtly.

COMPARTIR

HIDDEN FUNCTIONS

Due to its condition of being almost a single open space, we had to hide in original way a lot of elements and doors. It was done in a dynamic and elegant way thanks to the big panel that encompasses everything.

SYMMETRY PERFECTION

The symmetry enhances the order, as in the case of some elements like lights or the fringes of cabinets on both sides of the central island, among many other details.

DISCRECTION AND ELEGANCE

Elegance prevails in the distribution of this home. Everything has his place and function, helping to create the discreet and serene atmosphere that we were looking for the day and night zones. Neutral textures also enhance this concept.

COMPARTIR
PROYECTO ANTERIOR
PROYECTO SIGUIENTE