GALO APARTMENT

LIGHT EXPLOSION AND INCREDIBLE VIEWS IN THE HIGH AREA OF BARCELONA

Integral reform in an exclusive apartment in the upper area of Barcelona, made for a couple with 2 older daughters whose main objective was to maximize the natural light and spectacular views of the city of Barcelona, eliminating unnecessary walls and combining them with neutral colors, grays and taupés.

Read more

One of the biggest challenges of the project was to project natural light in the kitchen area located in the corridor of the house. For this we use glass dividing walls to separate the entrance hall and living room from the kitchen; as in a section of the corridor wall, thus facilitating the entry of natural light from adjacent spaces.

A curtain of adjustable slats complements the glass walls to give privacy to the room when necessary, as well as a set of furniture made to measure to separate the hall from the dining area.

The sleeping area of ​​this house, composed of 4 bedroom suites have been designed with the style and color game of textures and tapestries related to each of its "guests". It should be noted the "bathing island" of the master suite, located in the center of the dressing room, designed with the aim of transferring natural light from the terrace to this interior space.

SHARE

DESIGN ELEMENTS WITH DOUBLE INTENTIONS

In addition to fulfilling the function that corresponds to them, the aesthetic sense is our next priority. Getting it through custom designs, executed with materials of the best quality, suitable for each space, giving dynamism and breaking with the monotony.

GREAT KITCHEN

With the new lifestyle, the kitchens are gaining prominence becoming a meeting space, increasingly open and participatory. Our line of kitchens completely made to measure are conceived as an element of aesthetic continuity with the rest of the house, being perfectly integrated. The kitchen fuses with the living room thanks to the use of the same chromatic range and the game that gives us the placement of the adjustable slats.

SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT