CLAIRE APARTMENT

INTERVENTION OF THE INTERIOR DESIGN TO OBTAIN AN EXPLOSION OF LIGHT

A natural light explosion. Sober and elegance are the main protagonists of this integral reform at the high Barcelona area.

The interior design project commission was made for a large family, reason why its spaces are wide and we didn’t forget of any function. It’s the case of the kitchen, the spacious laundry room or the same rooms and suites.

Read more

The wider space is found in the hall and the living room, without dividing elements that are transformed into one thanks to a large marble piece that supports a library and unifies both spaces.

The ochre colour election with punctual contrasts, as the decorative pieces, brings to the home a sober and elegance atmosphere. Its furniture keeps the same line too, and above all it’s practical.

On of the hits its the use of the mansard where we fond a reading area, an office and a small gym. Everything integrated in one spade with a geek ambient.

SHARE

LIVING ROOM AND OFFICE

We took advantage of the back of the couch to integrate a small office into the living room. With this resolution we provide another function more and at the same time let us to hide the ugliest part of the sofa.

THE HEART

The kitchen goes beyond than fulfil its function and its converted in a connivance area due to its amplitude and multiple spaces. Structured in island form with small singular details like the walls or the big poster with culinary references.

GENEROUS SUITE

It’s Wide, luminous and with an outside exit. This could be the perfect resume of the home suite where the dressing table is embraced by the closets. Comfort is present thanks to the headboard turned into a wide panel.

SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT