MARNO PENTHOUSE

INTERIOR DESIGN PROJECT IN AN ELEGANT AND FUNCTIONAL PENTHOUSE

Functionality, elegance and comfort. Those are the three main characteristics that define how this penthouse is. Placed in the Barcelona area where the ground is uneven, so his distribution it’s based on it too.

It’s like a great home next to a terrace. That’s the perfect words for the main role of this area of the flat. It determines the whole distribution plan.

Read more

In the living room, directly communicated with outside, we take advantage from the different levels for hide some elements. The TV area it’s a clear example, perfectly integrated under the stairs to the terrace. On one side we find vertical furniture complemented with a moving staircase, connecting spaces subtly.

Its dining room and kitchen are unified by similar aesthetic elements, incorporating into the set through a large window. In particular, the aesthetics of the kitchen is inspired by different textures and the porcelain walls, emulating the old and classic tiles.

Clear tones and black punctual contrasts make it a quiet and serene space that invites relaxation. The oak wood sneak in between the different elements, as the lacobel glasses, provides reflections and consequently amplitude.

The decorative elements, as the lights election was a key point to achieve the desired atmosphere. An elegant jewel collection transformed into furniture and decoration. This gives us some clues about the personality of those who live

SHARE

FIRE THAT UNITES

Between the hall and the living room, we find a chimney column. This is the best attraction that we find just entering. His function it’s to divide two spaces in an original way, and obviously emanating comfort too.

THE PREFERRED CORNER

The kitchen is usually one of the preferred spaces for our customers, and when it comes to families with children at home, this gains even more prominence, which is why we always treat the daily dining room with a special care, as in this case , since it will be the most frequented.

INFINITE GAME OF MIRRORS

In the children's bathroom shared by the two small daughters of the house we wanted to play intentionally with their circular mirrors facing each other, achieving an infinite optical effect.

SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT