SAONA LOFT

PARTICULAR INTERIOR DESIGN PROJECT IN A SINGLE HOUSE

Particular interior design project for a detached house located at the foot of the Collserola natural park, with privileged views of the city of Barcelona.

With spectacular views of the city of Barcelona, the project for this detached house is understood within the context of a house shared by several members of a single family. That is why each family had their own "own space" as private and independent lofts, and at the same time they all had services and shared spaces.
Read more
The elegance is very present thanks to the careful definition of the finishes. The choice of sober and neutral tones evoke the search for comfort and timelessness desired by their owners.
SHARE
Reforma Loft de lujo en Barcelona - Molins Design
Reforma Loft de lujo en Barcelona - Molins Design
Reforma Loft de lujo en Barcelona - Molins Design

"BIOMBO" ELEMENTS

In the living room we take advantage of the back of the sofa to introduce a piece of furniture like a "screen" that fulfills a double function to hide the back of the sofa and at the same time takes advantage to unify the space with the dining table next to the kitchen.

Reforma salón loft en Barcelona - Molins Design
Reforma salón loft en Barcelona - Molins Design

BALANCING ASYMMETRIES

The main challenge of this project was to rebalance the existing asymmetries of origin by the very structure of the farm, to "correct" just these asymmetries by dissimulating them thanks to the set of furniture made to measure as the rear library of the sofa that plays the role of unifying element .

Reforma salón loft en Barcelona - Molins Design
Reforma terraza loft en Barcelona - Molins Design
Reforma terraza loft en Barcelona - Molins Design
Reforma cocina loft en Barcelona - Molins Design
Reforma cocina loft en Barcelona - Molins Design
Reforma dormitorio loft en Barcelona - Molins Design
Reforma dormitorio loft en Barcelona - Molins Design
Dormitorio loft a medida- Molins Design
Reforma dormitorio loft en Barcelona - Molins Design

PROJECTION OF NATURAL LIGHT

With open closets and a light from the natural skylight of the roof of the house, the generous dressing room has space for everything. Its composition allows everything to be organized in an orderly and at the same time accessible manner.

Reforma dormitorio loft en Barcelona - Molins Design
Vestidor loft en Barcelona - Molins Design
Vestidor loft en Barcelona - Molins Design
Baño dormitorio loft en Barcelona - Molins Design
Baño dormitorio loft en Barcelona - Molins Design
Baño dormitorio loft en Barcelona - Molins Design
Baño dormitorio loft en Barcelona - Molins Design
Baño dormitorio loft en Barcelona - Molins Design
SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT