GUERI HOUSE

INTERIOR AND PARTIAL REFORM project OF ONE-FAMILY house

The project of interior design and partial reform of this single-family tower located in Sant Cugat del Vallés turned the house into an elegant and timeless home.

The solemn entrance with its elongated staircase makes us intuit that it is a spacious single-family house on two levels where light flows naturally throughout the home and complements perfectly with its large garden with swimming pool.

Leer más

Inside, the large number of rugs that are distributed throughout the different spaces provide warmth and an aesthetic that invites the welcome. We contrast textures, alternating silk and velvet, a sure proposal in search of sophisticated touches.

COMPARTIR

GREEN PROTAGONIST

In the area of the main room the great chromatic bet focuses on the green shade chosen for the two main pieces of the space as are its two large sofas, integrating perfectly with the green of the large adjacent garden, as well as with the chromatism of the painting of great sentimental value for its owners, located on the gas fireplace.

THE SUITE

Again the lighting design offers us a warm space and attention to detail. It is also possible thanks to its padded head that is backlit and to the piece located at the foot of the bed, which brings order and balance.

HOME CINEMA & BILLAR

Its upper floor is designed for enjoyment. Billiards, Home Cinema and a custom-made bar furniture around a structural column, in turn fulfills its specific function of service and support to the space, and aesthetically is treated as a "little jewel" that opens like a case to discover its valuable interior.

COMPARTIR
PROYECTO ANTERIOR
PROYECTO SIGUIENTE