CLINICA OMEGA ZETA

COMPLETE INTERIOR DESIGN PROJECT OF THE OMEGA ZETA CLINIC

Located in the central Paseo de Gracia in Barcelona, Clínica Omega Zeta is a pioneer center in integrative medicine in Barcelona.

Pioneering center in integrative medicine in Barcelona, where a select team of professionals combines conventional medicine therapies with alternative or complementary medicines validated with the procedures and methods of scientific medicine.

Read more

After crossing the threshold of the entrance door, the patient is greeted by a spacious entrance hall that will warmly welcome the new center, in a context that is specially cared for at all levels, for the sake of well-being, and where it has been desired. expressly dispense with the front desk, so that a member of the team will personally receive the patient, thus eliminating any type of barriers to provide a close and personalized treatment.

Also, several elements have been used with the aim of creating an environment of environmental excellence for the treatments that patients will receive. Among them stand out: the use of ecological paints, the installation of ionizers in all rooms, to combat the usual pollution of the atmosphere and transform the oxygen breathed as if it were in the mountains.

Finally, it should also be noted that all types of measures have been applied for the shielding against electromagnetic pollution in the most exposed spaces, based on treatment with special paints and protective vinyl for the windows.

In short, a unique space, careful to the smallest detail so that the patient who is going to be treated live a unique experience of a before and after.

SHARE

FENG SHUI

For the internal distribution and interior design of the premises, we apply all kinds of Feng Shui criteria, fruit of which emerged elements such as the two water sources in constant movement transmitting peace and tranquility.

TRUE LIGHT LIGHTING

For the general lighting of the space, broad-spectrum Fluorescences of the True-light brand, also used by Nasa, have been chosen. They simulate in a closed space, the natural light of the day with all the benefits that this brings to the human being. physical level as psychological

THE YING AND THE YANG

It deserves a special mention the sinuous curved characters made in oak and inspired by the symbology of the balance of energy between Ying and Yang, also present in the entrance hall as well as in the logo of the Clinic. The movement provided by these curves on the roof of the long corridor where all the treatment rooms are located side by side, help to move all the positive energy for a prosperous business into the interior, curiously coming from the interior courtyard of the farm.

SHARE
PREVIOUS PROJECT
NEXT PROJECT